• Διεθνής πολιτική

    Ομέρ Τσελίκ: Ο Ισμαήλ Κατζ είναι αξιωματούχος της βαρβαρότητας, όργανο δικτύου δολοφονιών

    • NewsRoom
    Ομέρ Τσελίκ

    Ομέρ Τσελίκ


    Προσωπική επίθεση στον υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ, Ισραέλ Κατζ, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης της Τουρκίας, Ομέρ Τσελίκ, με αφορμή τα πυρά του πρώτου κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τη σχέση της Τουρκίας με τη Χαμάς.

    Ο Κατζ, με αφορμή τον θάνατο του ηγέτη της Χαμάς, είχε νωρίτερα, απευθυνόμενος στον Τούρκο πρόεδρο, αναρτήσει τη φωτογραφία του νεκρού Γιαχία Σινουάρ, συνοδευόμενη με το μήνυμα «πάρτε πίσω τον βιαστή και δολοφόνο φίλο σας».

    Στην οργισμένη του απάντηση, ο στενός συνεργάτης του Ερντογάν χαρακτήρισε τον Κατζ «ναζί» και «μέλος ενός δικτύου δολοφόνων».

    «Ο Κατζ είναι ένας αξιωματούχος της βαρβαρότητας που υπερηφανεύεται για τον φόνο και τη γενοκτονία. Ο Κατζ και άλλοι σαν αυτόν επιτίθενται στον πρόεδρό μας, τον υπερασπιστή των ανθρώπινων αξιών, εξαιτίας των εγκλημάτων που διέπραξαν κατά της ανθρωπότητας. Γιατί είναι το όργανο ενός δικτύου δολοφονιών και γενοκτονιών που είναι εχθρός της ανθρωπότητας» δήλωσε ο Τσελίκ.

    «Η αντίσταση στη Γάζα είναι η κορυφή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Τελικά, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια θα θριαμβεύσει έναντι της βαρβαρότητας. Ο Κατζ και άλλοι εγκληματίες θα λογοδοτήσουν οπωσδήποτε ενώπιον του νόμου που υπερασπίζεται τις ανθρώπινες αξίες», πρόσθεσε.

    πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Διαβάστε επίσης

    Τζο Μπάιντεν: Ευκαιρία να επιτευχθεί συμφωνία με το Ισραήλ και το Ιράν

    Μελόνι για δικαστικό μπλόκο στη μεταφορά μεταναστών σε Αλβανία: «Θα βρούμε μια λύση»

    Ζελένσκι: Οι σύμμαχοι που παροτρύνουν για συνομιλίες με τη Ρωσία παίζουν το παιχνίδι της Μόσχας



    ΣΧΟΛΙΑ