Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

ΟΗΕ-Συμβούλιο Ασφαλείας: Η Ρωσία προειδοποιεί το ΝΑΤΟ να μην επιτρέψει πλήγματα μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν σε συνέντευξη Tύπου στο Μινσκ

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν

Ο πρεσβευτής της Ρωσίας στον ΟΗΕ Βασίλι Νεμπένζια τόνισε σήμερα στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών ότι αν δυτικές χώρες επιτρέψουν στην Ουκρανία να πραγματοποιήσει πλήγματα μεγάλης εμβέλειας στη Ρωσία, τότε οι χώρες του ΝΑΤΟ θα «διεξάγουν απευθείας πόλεμο με τη Ρωσία».

«Τα γεγονότα είναι ότι το ΝΑΤΟ θα είναι άμεσο μέρος στις εχθροπραξίες εναντίον μιας πυρηνικής δύναμης, νομίζω ότι δεν πρέπει να το ξεχνάτε αυτό και να σκεφτείτε τις συνέπειες», τόνισε ο Νεμπένζια στο 15μελές ΣΑ.

Χθες ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν προειδοποίησε ότι, αν επιτραπεί στην Ουκρανία να πλήξει στρατιωτικούς στόχους βαθιά στο ρωσικό έδαφος χρησιμοποιώντας τα όπλα που της παρέχει η Δύση, αυτό θα σημαίνει ότι «οι χώρες του ΝΑΤΟ είναι σε πόλεμο εναντίον της Ρωσίας». Τόνισε μάλιστα ότι κάτι τέτοιο «θα αλλάξει την ίδια τη φύση της σύγκρουσης».

Διαβάστε επίσης:

AXIA: Διάκριση από τον οργανισμό Euromoney ως «Best for Equities in Greece»

Ολλανδία: Η κυβέρνηση θα ζητήσει να εξαιρεθεί από το Νέο Σύμφωνο της ΕΕ για το άσυλο

Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 20 Σεπτεμβρίου