ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Financial Times: Ουάσιγκτον και Μόσχα σε ανοιχτή γραμμή για την επανεκκίνηση του Nord Streem 2 – Το σχέδιο και τα εμπόδια
Ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ αναμένεται να επισκεφθεί τη Ρωσία το 2025, μετέδωσε σήμερα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, επικαλούμενο τον Ρώσο πρεσβευτή στο Πεκίνο.
«Μπορώ να πω ότι καταρτίζονται οι πρέποντες σχεδιασμοί» για την ενίσχυση των διμερών σχέσεων και συνέχιση των επαφών, δήλωσε ο πρεσβευτής Ιγκόρ Μοργκούλοφ, σύμφωνα με το πρακτορείο.
«Αυτό που μπορεί να ειπωθεί, και δεν είναι μυστικό, είναι πως ο πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας αναμένεται στη Ρωσία το επόμενο έτος», πρόσθεσε.
Το υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας δεν απάντησε αμέσως όταν του ζήτησε να σχολιάσει τη δήλωση του ρώσου διπλωμάτη το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.
Διαβάστε επίσης:
Ισραήλ: Έρευνα σε βάρος της συζύγου του Νετανιάχου για παρακώλυση δικαιοσύνης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σιδηρόδρομος: Τα ζητήματα ασφαλείας, οι 17 συστάσεις και η πρόοδος του σχεδίου δράσης
- Παύση της αμερικανικής στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία διέταξε ο Ντόναλντ Τραμπ
- Καιρός: Ισχυροί βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας
- Άμεση ανάλυση: Τι συμβαίνει με τις μετοχές των Helleniq Energy, Profile και Fourlis
