• What's happening

    Ο υιός Trump μόλις παρανόμησε και κινδυνεύει με φυλάκιση!

    • NewsRoom
    Eric Trump

    Eric Trump


    O Eric Trump περίφανος γιος υποψηφίου – και εν δυνάμει αυριανού – Προέδρου των ΗΠΑ τουίταρε την ψήφο του. Φυσικά ψήφισε τον πατέρα του, Donald Trump και ανάρτησε το tweet  του… κάτι που είναι παράνομο.

    Σύμφωνα με νόμο της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, είναι παράνμο να φωτογραφίζει κανείς και να μοιράζει στα social media εικόνα που προέρχεται από επίσημο εκλογικό κέντρο και αφορά στην εκλογική διαδικασία.

    eric trump tweet
    Το …επίμαχο tweet

    “Είναι απίστευτη τιμη ψηφίζω τον πατέρα μου. Θα κάνει τόσο υπέροχη δουλειά στις ΗΠΑ” έγραψε ο υπερήφανος γιος στο tweet που πλέον έχει σβηστεί από το λογαριασμό του.

    Η ανάρτηση της ψήφου αποτελεί μία γκρίζα ζώνη για τη νομοθεσία σε αρκετές πολιτείες αλλά σύμφωνα με το Associate Press είναι παράνομο σε τουλάχιστον 18 πολιτείες να αναρτά κανείς φωτογραφία από το εσωτερικό του εκλογικού τμήματος και δη από το παραβάν.

    Στη Νέα Υόρκη δε, δεν είναι μόνο παράνομο να μοιράσει κανείς στα social media φωτογραφία από την ψήφο του αλλά και να υποδείξει ποιον από τους υποψηφίους επέλεξε.

    Ο υιός Trump προφανώς δεν γνώριζε το νόμο και απλά επέλεξε να στηρίξει τον πατέρα του και να το βροντοφωνάξει σε όλη την υφήλιο. Ωστόσο, ούτε η άγνοιά του για το νόμο, ούτε η επιλογή της ψήφου του φαίνεται πως είναι τα δυνατά του… “χαρτιά”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ξάγρυπνοι σε όλο τον πλανήτη traders και τράπεζες λόγω των εκλογών στις ΗΠΑ – Όλοι έτοιμοι για πανικό ή για ράλι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Αρμαγεδών για το δολάριο η νίκη Τράμπ!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Η απίστευτη ιστορία του ιερωμένου, που έδιωξε τον Φίλη



    ΣΧΟΛΙΑ