• Διεθνής πολιτική

    Ο Μπάιντεν φόρεσε καπέλο υπέρ του Τραμπ – Η εξήγηση του Λευκού Οίκου

    • NewsRoom
    Τζο Μπάιντεν, Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών

    Τζο Μπάιντεν, Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών


    Ο Τζο Μπάιντεν φόρεσε για λίγο ένα καπέλο της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, μια κίνηση που σχολιάστηκε απο το αντίπαλο «στρατόπεδο».

    Ωστόσο  σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, ήταν ένα μήνυμα ενότητας 23 χρόνια μετά την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου.

    Ο Αμερικανός πρόεδρος παρέστη σε διάφορες εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης. Μεταξύ άλλων, βρέθηκε στο Σάνκσβιλ της Πενσιλβάνια, όπου εθεάθη να φορά για λίγο το καπέλο υπέρ του Τραμπ.

    Εκεί ο Τζο Μπάιντεν «μήνυσε για τη διακομματική ενότητα της χώρας μετά την 11η Σεπτεμβρίου και τόνισε ότι πρέπει να επιστρέψουμε σε αυτό», ανέφερε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Άντριου Μπέιτς.

    Στη συνέχεια, έδωσε ένα καπέλο σε υποστηρικτή του Τραμπ, ο οποίος είπε ότι στο ίδιο πνεύμα ο πρόεδρος θα έπρεπε να βάλει το δικό του καπέλο υπέρ του Ρεπουμπλικάνου. «Το φόρεσε για λίγο», κατέληξε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

    Όπως αναμενόταν, το «στρατόπεδο» του Ντόναλντ Τραμπ δεν άφησε ασχολίαστη αυτή την κίνηση. «Ευχαριστούμε για την υποστήριξη Τζο», ανέφερε η ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας του Ρεπουμπλικάνου σε ανάρτηση.

    Διαβάστε επίσης:

    ΗΠΑ: Οι στοιχηματικές πλατφόρμες μειώνουν τις πιθανότητες νίκης του Τραμπ μετά το debate

    Διαστημόπλοιο Soyuz μεταφέρει δύο Ρώσους κοσμοναύτες και έναν Αμερικανό αστροναύτη στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

    ΗΠΑ: Μπάιντεν, Τραμπ και Χάρις συναντήθηκαν στην τελετή για την επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη



    ΣΧΟΛΙΑ