• Διεθνής πολιτική

    Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ, θα έπρεπε να είμαι νεκρός» – Η πρώτη συνέντευξη μετά την απόπειρα δολοφονίας

    • NewsRoom
    Ο Τραμπ δείχνει τη γροθιά του αμέσως μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του

    Ντόναλντ Τραμπ


    Στο Μιλγουόκι, στις βορειοανατολικές ΗΠΑ, για το συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων, όπου  αναμένεται να λάβει και τυπικά το χρίσμα του υποψηφίου για τις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, βρίσκεται ο Ντόναλτ Τράμπ.

    «Θα έπρεπε να είμαι νεκρός», δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες Κυριακή στην New York Post,μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, την οποία περιέγραψε ως μια «πολύ σουρεαλιστική εμπειρία».

    «Δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ, θα έπρεπε να είμαι νεκρός», δήλωσε ο Τραμπ στην εφημερίδα από το αεροσκάφος που τον μετέφερε στο Μιλγουόκι για να παραστεί στο εθνικό συνέδριο των Ρεπουμπλικανών.

    «Είχα στρέψει το κεφάλι στο οτοκιού», δήλωσε ,γεγονός που ο ίδιος ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ εκτίμησε ότι συνέβαλε στη  διάσωσή του.

    Ο Τραμπ, σύμφωνα με την εφημερίδα, φορά έναν λευκό επίδεσμο στο δεξί αφτί του, στο σημείο όπου τον διαπέρασε η σφαίρα του δράστη της απόπειρας δολοφονίας.

    Σε βίντεο που ανέβηκε στο Twitter, ο Τραμπ καταγράφεται τη στιγμή που κατεβαίνει τη σκάλα από το αεροσκάφος και χαιρετά άνδρες και γυναίκες της αεροπορικής βάσης στο Μιλγουόκι που τον βιντεοσκοπούν με τα κινητά τους τηλέφωνα.

    Διαβάστε επίσης:

    Απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ: Ρεπουμπλικάνοι κατηγορούν τον Τζο Μπάιντεν

    Διάγγελμα Μπάιντεν: «Δοκιμασία» για τις ΗΠΑ οι εκλογές μετά την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ

    Πολιτικά-κομματικά σενάρια για το 2027



    ΣΧΟΛΙΑ