Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Στοκχόλμη: Ένα κορίτσι μόλις 11 ετών το πρώτο θύμα της επίθεσης

Στοκχόλμη

Ένα κορίτσι μόλις 11 ετών είναι το πρώτο θύμα του 39χρονου Ουζμπέκου, που σκόρπισε το θάνατο στη Στοκχόλμη.

Σύμφωνα πληροφορίες της σουηδικής εφημερίδας Expressen, το κορίτσι πήγαινε σε ένα σταθμό του Μετρό για να συναντήσει την μητέρα του, με την οποία είχε μιλήσει για τελευταία φορά λίγη ώρα πριν το χτύπημα, ώστε να επιστρέψουν μαζί σπίτι τους. Δυστυχώς, όμως, η μοίρα έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι και το 11χρονο παιδί παρασύρθηκε από το κλεμμένο φορτηγό.

Η οικογένεια του κοριτσιού, μετά το χτύπημα είχε απευθύνει έκκληση για πληροφορίες προκειμένου να το εντοπίσει, ενώ άνδρες της αστυνομίας πήγαν στο σπίτι της οικογένειας προκειμένου να συλλέξουν δείγματα DNA. Μετά την ταυτοποίηση, το μεσημέρι του Σαββάτου, ανακοινώθηκε ότι το κορίτσι ήταν ένα από τα τέσσερα θύματα της τρομοκρατικής ενέργειας στο κέντρο της Στοκχόλμης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στοκχόλμη: Η συγκλονιστική στιγμή της σύλληψης των δύο υπόπτων για την επίθεση με φορτηγό (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στοκχόλμη: Σοκάρουν οι περιγραφές των αυτόπτων μαρτύρων – «Άκουσα έναν κρότο… και μετά ανθρώπους να ουρλιάζουν»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στοκχόλμη: Σύλληψη τριών ακόμα υπόπτων