Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Νασράλα: Πηγές προσκείμενες στη Χεζμπολάχ λένε ότι ο ηγέτης της “είναι καλά” μετά το σφοδρό πλήγμα στο αρχηγείο της οργάνωσης

Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα

Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα

Σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στην οργάνωση ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα “είναι καλά”, αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο.

Το ιρανικό πρακτορείο Tasnim μετέδωσε επίσης ότι ο Νασράλα είναι “ασφαλής”. Ωστόσο ένας υψηλόβαθμος Ιρανός αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας είπε στο πρακτορείο Reuters ότι η Τεχεράνη ερευνά την τύχη του Νασράλα.

Ο πρωθυπουργός του Λιβάνου Νατζίμπ Μικάτι κατηγόρησε το Ισραήλ για “πόλεμο γενοκτονίας” και σχολίασε, από τη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ότι οι σημερινές επιθέσεις στα νότια προάστια της Βηρυτού δείχνουν ότι το Ισραήλ “δεν ενδιαφέρεται” για τις προσπάθειες κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή.

Πολλά ισραηλινά τηλεοπτικά κανάλια μετέδωσαν νωρίτερα ότι στόχος της σημερινής επίθεσης στη Βηρυτό ήταν ο ηγέτης της Χεζμπολάχ. Ο ισραηλινός στρατός “επαληθεύει αν ο γενικός γραμματέας της Χεζμπολάχ βρισκόταν στο κτίριο στην καρδιά της Νταχίγια” (σ.σ. προάστιο στα αραβικά) μετέδωσε το κανάλι 12.

Ο ισραηλινός στρατός είπε στο Γαλλικό Πράκτορείο ότι “δεν κάνει κανένα σχόλιο για το θέμα”.

Διαβάστε επίσης:

Παυσανίας Παπαγεωργίου: «Μας προβληματίζει η δημοσκοπική εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ»

ΕΕ: Ζητά λιγότερα κινεζικά εξαρτήματα για να επιδοτήσει παραγωγούς πράσινου υδρογόνου

Attica Bank: Στις 19 Δεκεμβρίου η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων 9μήνου