Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Μέση Ανατολή: Οι ισραηλινές δυνάμεις αποχώρησαν από τη Τζενίν στη Δυτική Όχθη

Κατεχόμενη Δυτική Όχθη

Κατεχόμενη Δυτική Όχθη

Οι ισραηλινές δυνάμεις αποχώρησαν από τη Τζενίν στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη και τον καταυλισμό προσφύγων που βρίσκεται εκεί έπειτα από ένα δεκαήμερο επεισόδιο «βίαιης επίθεσης»,όπως μετέδωσε σήμερα το παλαιστινιακό πρακτορείο WAFA.

Είκοσι ένας άνθρωποι σκοτώθηκαν στην πόλη και τον καταυλισμό, επεσήμανε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας σε ανακοίνωσή του.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Reuters ότι οι ισραηλινές δυνάμεις έχουν αφήσει πίσω τους σοβαρές ζημιές στις υποδομές της πόλης.

Σε ανάρτησή του στο Facebook το παλαιστινιακό υπουργείο Εξωτερικών κατηγόρησε το Ισραήλ ότι μεταφέρει στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη τη βίαιη καταστροφή και την ερήμωση που έχει προκαλέσει στη Λωρίδα της Γάζας, επικαλούμενο την κατάσταση στις πόλεις Τζενίν και Τουλκάρεμ, όπως και στους καταυλισμούς προσφύγων που βρίσκονται εκεί.

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη στην Κένυα: Δεκαεπτά μαθητές απανθρακώθηκαν σε κοιτώνα σχολείου

MSC: Πήρε την έγκριση για το λιμάνι του Αμβούργου

Κυριάκος Πιερρακάκης: Αν ο γονιός δεν πληρώσει τη ζημιά του παιδιού του στο σχολείο, θα πηγαίνει στην εφορία