Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Μέρκελ: Υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ

«Υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ – και θα είναι πολύ λαμπερό», φέρεται να διαβεβαίωσε η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ για την προοπτική τέλους της πανδημίας, με την πρόοδο των εμβολιασμών.

«Σε αυτόν τον δρόμο σας παρακαλώ να συμμετάσχετε», δήλωσε η Καγκελάριος απευθυνόμενη στα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χριστιανικής Ένωσης (CDU/CSU) και επανέλαβε ότι ο εμβολιασμός είναι η διέξοδος από την κρίση. Τόνισε δε ότι όσο λιγότερα είναι τα κρούσματα του κορονοϊού τόσο πιο γρήγορα θα έχει αποτέλεσμα η διαδικασία ανοσοποίησης του πληθυσμού, ενώ ανέφερε ότι θέλει να αποφευχθεί η υπερφόρτωση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας.

Μετά το Πάσχα, κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου, εξήγησε η κυρία Μέρκελ, οι οικογενειακοί γιατροί θα έχουν περισσότερα εμβόλια από τα εμβολιαστικά κέντρα. «Υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ – και το φως θα είναι πιο λαμπερό», φέρεται να είπε.

Διαβάστε επίσης:

Μελέτη του ΕΚΠΑ: Πόσο γρήγορα αναπτύσσεται η ανοσία μετά τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού

Ποια η σχέση του κορονοϊού με τον ύπνο – Νέα διεθνής έρευνα απαντά

Δ. Σαρηγιάννης στο mononews: Ομαλή η τουριστική σεζόν, αν λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα – Οι προτάσεις του καθηγητή

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση