Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Μεντβέντεφ: Ασκούμαστε στα πυρηνικά για επιθέσεις στην Ουκρανία και όχι μόνο

Ντμίτρι Μεντβέντεφ, πρώην πρόεδρος Ρωσίας

Ντμίτρι Μεντβέντεφ, πρώην πρόεδρος Ρωσίας

Ο στόχος της διεξαγωγής γυμνασίων με εξάσκηση στη χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων, που έχει προγραμματίσει η Ρωσία, είναι να επεξεργαστεί την απάντηση σε τυχόν επιθέσεις στο ρωσικό έδαφος,

τις οποίες η Δύση επέτρεψε στην Ουκρανία να πραγματοποιεί με τα όπλα που της προμηθεύει, δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας τη Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Ο Μεντβέντεφ, πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, προειδοποίησε την Δύση ότι η Ρωσία θα μπορούσε, απαντώντας σε τέτοιες επιθέσεις, να επιτεθεί όχι μόνο στην Ουκρανία.

«Υπό ορισμένες συνθήκες, η απάντηση (σε τέτοιες επιθέσεις) δεν θα έχει στόχο μόνο το Κίεβο», έγραψε ο Μεντβέντεφ στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram. «Και όχι μόνο με συμβατικά εκρηκτικά, αλλά επίσης με έναν ειδικό τύπο όπλων».

Παράλληλα, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν διόρισε σήμερα ως πρωθυπουργό τον Μιχαήλ Μισούστιν, ανακοίνωσε η κυβέρνηση, μετά την έγκριση του διορισμού του από την κάτω βουλή.

Διαβάστε επίσης:

Ουκρανία: Θα αποκτήσει τα πρώτα της αεροσκάφη F-16 τον Ιούνιο-Ιούλιο, λέει στρατιωτική πηγή του Κιέβου

Θεσσαλονίκη: Αναστάτωση μετά από δυνατό θόρυβο στην περιοχή της Ρωμαϊκής Αγοράς

ΔΕΑΒ: Απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να βρει τους διαχειριστές οπαδικής σελίδας στο Facebook