Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Μάικλ Μπλούμπεργκ: Οι Δημοκρατικοί έχουν τώρα την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα

Ο Μάικλ Μπλούμπεργκ

«Οι Δημοκρατικοί έχουν τώρα την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα», δήλωσε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο X ο δισεκατομμυριούχος Μάικλ Μπλούμπεργκ. Ακόμη, ανέφερε ότι «απομένουν ακόμη τέσσερις εβδομάδες μέχρι να συνέλθουν οι περισσότεροι από 4.000 αντιπρόσωποι του κόμματος στο Σικάγο. Ο χρόνος αυτός είναι υπεραρκετός για το κόμμα ώστε να λάβει τον παλμό των ψηφοφόρων, ιδίως στις αμφίρροπες πολιτείες, για να καθοριστεί ποιος είναι ο καταλληλότερος για να κερδίσει τον Νοέμβριο και να ηγηθεί της χώρας τα επόμενα τέσσερα χρόνια». Ο ίδιος τόνισε επίσης ότι «η απόφαση είναι πολύ σημαντική για να βιαστούμε, επειδή οι εκλογές είναι πολύ σημαντικές για να τις χάσουμε».

Η πλήρης ανάρτηση του Μπλούμπεργκ:

«Η έντιμη δημόσια υπηρεσία που έχει προσφέρει ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν σε όλη του τη ζωή αξίζει τον σεβασμό όλων των Αμερικανών, ανεξαρτήτως κόμματος. Το να αποχωρήσει από αυτή την εκστρατεία είναι μια πράξη ανιδιοτέλειας που μόνο ένας μεγάλος πατριώτης θα έκανε. Ό,τι κι αν συμβεί τον Νοέμβριο, η ιστορία θα καταγράψει ότι έβαλε τα συμφέροντα της χώρας πάνω από τα δικά του για να ηττηθεί ένας υποψήφιος που πάντα βάζει τα δικά του συμφέροντα πάνω από τα συμφέροντα της χώρας, όπως απέδειξε με τόσο επαίσχυντο και επικίνδυνο τρόπο η εξέλιξη των εκλογών του 2020.

Οι Δημοκρατικοί έχουν τώρα την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα, και ενώ ορισμένοι εκλεγμένοι ηγέτες και αξιωματούχοι του κόμματος εκδηλώνουν την υποστήριξή τους σε πρόσωπα, απομένουν ακόμη τέσσερις εβδομάδες μέχρι να συνέλθουν οι περισσότεροι από 4.000 αντιπρόσωποι του κόμματος στο Σικάγο. Ο χρόνος αυτός είναι υπεραρκετός για το κόμμα ώστε να λάβει τον παλμό των ψηφοφόρων, ιδίως στις αμφίρροπες πολιτείες, για να καθοριστεί ποιος είναι ο καταλληλότερος για να κερδίσει τον Νοέμβριο και να ηγηθεί της χώρας τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Δεν χρειάζεται να πάρουμε μια απόφαση άμεσα, αλλά πρέπει να την πάρουμε σωστά. Η απόφαση είναι πολύ σημαντική για να βιαστούμε, επειδή οι εκλογές είναι πολύ σημαντικές για να τις χάσουμε.»

 

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο ντοκουμέντο: Ετσιο ξεκίνησε ο άγριος ξυλοδαρμός του Ελληνοκαναδού σε μπαρ της Κρήτης

ΤΑΙΠΕΔ: Οκτώ ερωτήσεις – απαντήσεις για την αξιοποίηση της Μαρίνας Καλαμαριάς

Σδούκου: Οι επιστροφές για επιδοτήσεις ρεύματος αφορούν 2.219 επιχειρήσεις – 129.500 επιχειρήσεις έλαβαν επιπλέον ποσά