ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς δήλωσε σε έκτακτη ειδική συνεδρίαση της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης ότι θα ταξιδέψει στη Γάζα ακόμη και αν αυτό θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του.
«Αποφάσισα να πάω στη Γάζα μαζί με άλλους αδελφούς από την παλαιστινιακή ηγεσία. Θα το κάνω αυτό. Ακόμη και αν αυτό θα κοστίσει τη ζωή μου. Η ζωή μας δεν αξίζει περισσότερο από τη ζωή ενός παιδιού» τόνισε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τους Times of Israel.
Ο Αμπάς, ο οποίος πήγε στην Τουρκία μετά τη συνάντησή του με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν στη Μόσχα, υπογράμμισε ότι ο παλαιστινιακός λαός θα σταθεί όρθιος και δεν θα αποδεχθεί μια λύση που θα κρατήσει τη Γάζα και τη Δυτική Όχθη διαιρεμένες. «Η Γάζα είναι δική μας στο σύνολό της. Δεν δεχόμαστε καμία λύση που θα διαιρεί τα εδάφη μας» δήλωσε. «Δεν μπορεί να υπάρξει παλαιστινιακό κράτος χωρίς τη Γάζα. Ο λαός μας δεν θα παραδοθεί».
Διαβάστε επίσης:
Ζελένσκι: Η Ουκρανία πήρε τον πλήρη έλεγχο της ρωσικής πόλης Σούντζα
ΗΠΑ: Αύξηση των λιανικών πωλήσεων πέραν του αναμενόμενου τον Ιούλιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πουέρτο Ρίκο: Διακοπή ηλεκτροδότησης σε όλο το νησί
- Reuters εναντίον Τραμπ: Κατά μέτωπον επίθεση για το βέτο των mega media στον Λευκό Οίκο – Η Λέβιτ θα κάνει κουμάντο πλέον
- Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ
- Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Στο στόχαστρο των περικοπών Τραμπ και το Αμερικανικό Προξενείο Θεσσαλονίκης
