Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Λουκασένκο: Στέλνει στρατό στα σύνορα με την Ουκρανία – Διευρύνεται το μέτωπο των συγκρούσεων

Αλεξάντερ Λουκασένκο, Πρόεδρος της Λευκορωσίας

Αλεξάντερ Λουκασένκο, Πρόεδρος της Λευκορωσίας

Στη διεύρυνση του πολεμικού μετώπου στην Ουκρανία, παραπέμπει η απόφαση του προέδρου της  Λευκορωσίας να στείλει στρατιωτικές δυνάμεις κατά μήκος της μεθορίου με την Ουκρανία, όπως μετέδωσε  το ρωσικό κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο RIA.

Ο Αλεξάντερ Λουκασένκο, στενός σύμμαχος του Βλαντίμιρ Πούτιν, υποστηρίζει ότι η Ουκρανία έχει αναπτύξει πάνω από 120.000 στρατιώτες στα σύνορα με τη χώρα του και δήλωσε ότι η μεθόριος έχει ναρκοθετηθεί «όπως ποτέ στο παρελθόν» , ενώ απείλησε  ότι οι Ουκρανικές δυνάμεις θα υποστούν τεράστιες απώλειες αν αποτολμήσουν να διασχίσουν τα σύνορα.

Εν τω μεταξύ, το Κίεβο ανακοίνωσε πως έπληξε άλλη μία γέφυρα στη ρωσική περιφέρεια του Κουρσκ.

Οι ουκρανικές δυνάμεις έπληξαν άλλη μία γέφυρα στη ρωσική περιφέρεια του Κουρσκ, η οποία συνορεύει με την Ουκρανία, για να δημιουργήσουν προβλήματα στις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Μόσχας στην περιοχή, ανακοίνωσε σήμερα η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία.

«Άλλη μια γέφυρα λιγότερη. Η Πολεμική Αεροπορία εξακολουθεί να πλήττει τις δυνατότητες επιμελητείας του εχθρού με αεροπορικά πλήγματα ακριβείας», δήλωσε ο αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας Μίκολα Ολεστσούκ δημοσιοποιώντας στο Telegram βίντεο από την επίθεση.

Διαβάστε επίσης:

Ρωσία – Ουκρανία: Με φόντο τον πυρηνικό σταθμό του Κουρσκ συνεχίζονται οι πολεμικές επιχειρήσεις

Προσωπική επίθεση του Τραμπ στη Χάρις: Έχει «το γέλιο μιας τρελής»

Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών: Ποια έργα θα «τρέξει» πανελλαδικά το Φθινόπωρο – Οι ημερομηνίες και οι νέοι στόχοι