• Διεθνής πολιτική

    Λεονάρντο Ντι Κάπριο: «Ψηφίστε μαζί μου την Κάμαλα»

    • NewsRoom
    Λεονάρντο Ντι Κάπριο

    Λεονάρντο Ντι Κάπριο (Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Ο γνωστός χολιγουντιανός ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο, στήριξε ανοικτά την υποψήφια των Δημοκρατικών, Κάμαλα Χάρις, για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

    Οι εκλογές θα διεξαχθούν σε λίγες μέρες και όλο και περισσότεροι διάσημοι παίρνουν δημόσια θέση υποστηρίζοντας κάποιον από τους δύο υποψήφιους είτε καλώντας τον κόσμο να πάει να ψηφίσει.

    Η Κάμαλα Χάρις φαίνεται να απολαμβάνει τη στήριξη πολλών διασήμων καθώς πέρα από τον Λεονάρτνο Ντι Κάπριο, μόλις χτες την υποδέχτηκε η Beyonce, στην προεκλογική της συγκέντρωση στο Τέξας.

    Ο Ντι Κάπριο στο μήνυμα υποστήριξης του στο Instagram έδωσε στην κλιματική αλλαγή και τη σημασία που έχουν αυτές οι εκλογές για την αντιμετώπιση  της και για την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και των επιπτώσεων που έχει στη ζωή μας η καταστροφή του.

    Ο ηθοποιός είναι γνωστός για την ευαισθησία και τη δράση του για το περιβάλλον.

    Στο μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε:

    «Η καταστροφή που βίωσε πρόσφατα η χώρα μας από τους τυφώνες Helene και Milton δείχνει τη συνεχιζόμενη απειλή των αφύσικων καταστροφών που προκαλούνται από την κλιματική αλλαγή. Χρειαζόμαστε ηγέτες που είναι εξοπλισμένοι για να θεσπίσουν πολιτικές για το κλίμα που θα βοηθήσουν στη διάσωση του πλανήτη, και γι’ αυτό θα ψηφίσω την @KamalaHarris στις 5 Νοεμβρίου. Βοήθησε να ηγηθεί της πιο σημαντικής δράσης για το κλίμα στην ιστορία των ΗΠΑ και υπό την ηγεσία της θα μπορέσουμε να επιτύχουμε φιλόδοξους στόχους για την κλιματική πολιτική που θα πάνε τη χώρα μας μπροστά.»

    Διαβάστε επίσης:
    Βρετανία: Ο Στάρμερ καλεί σε αυτοσυγκράτηση και ζητά το Ιράν να μην απαντήσει στην Ισραηλινή επίθεση

    Εκλογές ΗΠΑ: Η Beyonce υποδέχτηκε την Χάρις στο Τέξας – «Κάδο απορριμμάτων» χαρακτήρισε ο Τραμπ της ΗΠΑ λόγω μεταναστευτικού

    Σαουδική Αραβία: Καταδίκασε την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν



    ΣΧΟΛΙΑ