Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Λευκός Οίκος: Η Χεζμπολάχ υπεύθυνη για την επίθεση, εργαζόμαστε για διπλωματική λύση

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν

Οι ΗΠΑ θεωρούν υπεύθυνη την, υποστηριζόμενη από το Ιράν, λιβανική οργάνωση Χεζμπολάχ για την επίθεση με ρουκέτα που σκότωσε 12 παιδιά και εφήβους στα κατεχόμενα από το Ισραήλ Υψίπεδα Γκολάν το Σάββατο, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος την Κυριακή.

“Αυτή η επίθεση διεξήχθη από τη Λιβανέζικη Χεζμπολάχ. Ήταν ο πύραυλός τους και εκτοξεύτηκε από μια περιοχή που ελέγχουν”, ανέφερε σε δήλωση η εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, Αντριέν Γουάτσον, προσθέτοντας ότι ο Λευκός Οίκος βρίσκεται σε συνεχείς συνομιλίες με Ισραηλινούς και Λιβανέζους αξιωματούχους, όπως μεταδίδει το Reuters.

“Οι Ηνωμένες Πολιτείες εργάζονται επίσης για μια διπλωματική λύση… που θα τερματίσει όλες τις επιθέσεις μια για πάντα και θα επιτρέψει στους πολίτες και στις δύο πλευρές των συνόρων να επιστρέψουν με ασφάλεια στα σπίτια τους”, είπε.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες-Παρίσι-2024-Σκέιτμπορντ: «Νταμπλ» της Ιαπωνίας, «χρυσή» η Γιοσιζάβα στον τελικό των… ανήλικων

Θεσσαλονίκη: Μία νεκρή από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα 5ου ορόφου

ΥΠΕΞ: Καταδικάζει την επίθεση στα υψίπεδα του Γκολάν