Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Λευκός Οίκος: Δεν υπάρχουν ενδείξεις πως τα ιπτάμενα αντικείμενα που καταρρίφθηκαν έχουν σχέση με εξωγήινους

Καρίν Ζαν-Πιέρ

Καρίν Ζαν-Πιέρ

Τέλος στη φημολογία γύρω από μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα που καταρρίφθηκαν τις τελευταίες ημέρες πάνω από τις ΗΠΑ και τον Καναδά και αν αυτά έχουν εξωγήινη προέλευση επιχείρησε να δώσει ο Λευκός Οίκος.

Όπως διευκρίνισε η σύμβουλος του Λευκού Οίκου Karine Jean-Pierre, «δεν υπάρχουν ενδείξεις εξωγήινων ή εξωγήινης δραστηριότητας» γύρω από τα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα.

Μάλιστα η σύμβουλου του Λευκού Οίκου αστειεύθηκε με το θέμα, λέγοντας πως της αρέσει η ταινία ET ο Εξωγήινο, αλλά πως ήθελε να διαβεβαιώσει τον αμερικανικό πληθυσμό ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ζωή από άλλους πλανήτες έρχεται στη Γη.

Από την πλευρά του ο Τζον Κίρμπι, από το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας, σημείωσε πως ότι δεν μπορεί να «υπεισέλθει δημοσίως σε πολλές λεπτομέρειες», αλλά λέει ότι ήταν σε θέση να διαπιστώσει ότι η Κίνα έχει ένα πρόγραμμα αερόστατων μεγάλου ύψους που συνδέεται με τον κινεζικό στρατό.

Είπε ότι η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ δεν το εντόπισε, αλλά η κυβέρνηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν το εντόπισε.

Διαβάστε επίσης:

Αναπάντητα ερωτήματα για τα μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα στις ΗΠΑ – Κατέρριψαν το τέταρτο σε οκτώ ημέρες