Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Κλιμακώνει την ένταση ο Ερντογάν: Θέλει να καταγγείλει την Ελλάδα στο ΝΑΤΟ για τα στρατιωτικοποιημένα νησιά

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Το κρεσέντο προκλητικότητας συνεχίζει ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της Sabah ετοιμάζεται να δημοσιοποιήσει στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν ότι η Ελλάδα παραβιάζει τις συνθήκες της Λωζάνης και των Παρισίων.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας με τίτλο «Απόβαση με ντοκουμέντα στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ» αναφέρει ότι ο Τούρκος πρόεδρος σκοπεύει να καταγγείλει την Ελλάδα ενώπιον όλων των μελών Συμμαχίας για τη στρατιωτικοποίηση των νησιών.

Μάλιστα, η Sabah κάνει λόγο για «προκλητικές επισκέψεις του υφυπουργού Άμυνας της Ελλάδας» τονίζοντας ότι δεν θα έπρεπε να γίνονται.

Παράλληλα, ο Τούρκος πρόεδρος θα θέσει στη Σύνοδο το θέμα της Σουηδίας και της Φινλανδίας, οι οποίες όπως ισχυρίζεται η Τουρκία, στηρίζουν την τρομοκρατία.

Διαβάστε επίσης:

Τα επόμενα βήματα Ερντογάν: Γιατί ο Τούρκος Πρόεδρος επιμένει να συντηρεί την ένταση – Το παρασκήνιο και η στρατηγική της Κυβέρνησης