• Διεθνής πολιτική

    Κέιτ Μίντλετον: Δεύτερη δημόσια εμφάνιση, στον τελικό ανδρών του Γουίμπλεντον

    • NewsRoom
    Κέιτ Μίντλετον


    Στο Γουίμπλεντον για τον τελικό του μονού ανδρών μεταξύ των Τζόκοβιτς και Αλκαράθ έφτασε το απόγευμα της Κυριακής η Κέιτ Μίντλετον.

    Η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνοδευόταν από την κόρη της, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, ενώ εθεάθη να μιλά με τενίστριες πριν ξεκινήσει ο αγώνας.

    Αυτή ήταν η δεύτερη δημόσια εμφάνισή της μετά την ανακοίνωση της για τη διάγνωσή της με καρκίνο.

    Το Παλάτι του Κένσινγκτον είχε επιβεβαιώσει το Σάββατο την πρόθεση της πριγκίπισσας της Ουαλίας να δώσει το παρών στον μεγάλο τελικό του τουρνουά.

    Πρόκειται για τη δεύτερη δημόσια εμφάνιση που κάνει, εν μέσω της μάχης της με τον καρκίνο.

    Η Μίντλετον έχει δείξει την αγάπη της για τον αθλητισμό και ειδικότερα το τένις πολλές φορές στο παρελθόν,  με συχνές εμφανίσεις στο Wimbledon και διάφορες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

    Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η πριγκίπισσα απέτινε φόρο τιμής στην «απίστευτη καριέρα του Άντι Μάρεϊ στο Γουίμπλεντον». Ο 37χρονος Σκωτσέζος σταρ του τένις σκόπευε να παίξει τους τελευταίους του αγώνες στο τουρνουά με την Έμμα Ραντουκάνου, ολοκληρώνοντας την καριέρα του, ωστόσο η 21χρονη αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα λόγω προβλήματος στον καρπό της.

    Η πριγκίπισσα της Ουαλίας με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε για τον Μάρεϊ: «Μια απίστευτη καριέρα στο Γουίμπλεντον φτάνει στο τέλος της . Θα έπρεπε να είσαι τόσο πολύ περήφανος Άντι Μάρεϊ. Εκ μέρους όλων μας, σας ευχαριστώ!».

    Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στο διάσημο τουρνουά παρευρέθηκε και η αδερφή της Κέιτ, Πίππα Μίντλετον , κάνοντας την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση καρκίνου της αδερφής της.

    Διαβάστε επίσης

    Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση ότι έχει καρκίνο (Βίντεο-Φωτό)

    Κέιτ Μίντλετον: Ανακοίνωσε πως πάσχει από καρκίνο – Υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία (video)

    Ντόναλντ Τραμπ: Αυξάνουν την ένοπλη ασφάλεια οι υπεύθυνοι της προεκλογικής εκστρατείας



    ΣΧΟΛΙΑ