Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Κάμαλα Χάρις: Επέλεξε τον Τιμ Γουόλζ ως υποψήφιο αντιπρόεδρο

Κάμαλα Χάρις

Κάμαλα Χάρις

Σε ένα μήνυμα προς τους υποστηρικτές, η Αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις είπε ότι «είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστεί» ότι επέλεξε τον κυβερνήτη της Μινεσότα Τιμ Γουόλζ για να συμμετάσχει στην εκστρατεία των Δημοκρατικών ως συνυποψήφιός της.

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία Κάμαλα Χάρις φαίνεται να διαλέγει για υποψήφιο αντιπρόεδρο τον Τιμ Γουόλζ, κυβερνήτη της Μινεσότα, πρώην βουλευτή, δάσκαλο και διοικητή της Εθνικής Φρουράς, σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN.

Πρώην εκπαιδευτικός, ο Γουόλζ διανύει τη δεύτερη θητεία του ως κυβερνήτης της Μινεσότα και προεδρεύει της Ένωσης Δημοκρατικών Κυβερνητών. Προηγουμένως υπηρέτησε 12 χρόνια στο Κογκρέσο, εκπροσωπώντας μια αγροτική περιφέρεια με συντηρητικές τάσεις, στην οποία, τόσο πριν όσο και μετά τη θητεία του, κυριαρχούσαν κυρίως οι Ρεπουμπλικάνοι.

Η επιλογή της Χάρις θα σταλεί στους υποστηρικτές της με μορφή επίσημης ανακοίνωσης σήμερα.

Μια μικρή ομάδα από την εκστρατεία της Χάρις κατευθύνθηκε στην έπαυλη του κυβερνήτη της Μινεσότα για να τον χαιρετήσει και να πετάξει μαζί του στη Φιλαδέλφεια, όπου πρόκειται να εμφανιστεί απόψε μαζί με τη Χάρις στον πρώτο τους κοινό αγώνα της εκστρατείας.

Στη συνέχεια, η Χάρις και ο Γουόλζ θα πραγματοποιήσουν περιοδεία σε πολιτείες-κλειδιά τις επόμενες ημέρες, με προγραμματισμένες στάσεις στο Ουισκόνσιν, το Μίσιγκαν, τη Βόρεια Καρολίνα, τη Τζόρτζια, την Αριζόνα και τη Νεβάδα.

Διαβάστε επίσης:

Στυλιανίδης – Πιερία: Χρηματοδότηση για τη βελτίωση και αναβάθμιση των λιμενικών υποδομών

Ισραήλ: Δεκάδες υπερορθόδοξοι Εβραίοι εισέβαλαν σε στρατολογικό γραφείο για να αποτρέψουν τη συνέχιση στράτευσης των Χαρεντί

Ozempic: Κρας τεστ για το θαυματουργό φάρμακο κατά της παχυσαρκίας τα αποτελέσματα του β’ τριμήνου