Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Καϊλή: Αύριο η ακρόασή της – Θα δηλώσει αθώα

Εύα Καϊλή

Εύα Καϊλή

Αθώα θα δηλώσει η Εύα Καϊλή στην ακρόασή της στο δικαστήριο στις Βρυξέλλες, όπως ανέφερε ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο κ. Δημητρακόπουλος ανέφερε στην κάμερα του Mega, ότι η κ. Καϊλή θα αιτηθεί την αποφυλάκισή της με ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

Η Εύα Καϊλή θα παραστεί ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου αύριο στις 10 το πρωί (ώρα Ελλάδος), όπου θα εξεταστεί το αν θα παραταθεί η προφυλάκισή της ή αν θα αποφυλακιστεί.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Πιερ Αντόνιο Παντσέρι, ο φερόμενος ως εγκέφαλος του Qatargate, υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τις βελγικές αρχές, πράγμα που ενδεχομένως να δημιουργήσει «προβλήματα» στην κατάθεση της κας Καϊλή, σε περίπτωση που τα λεγόμενά της δε συμβαδίζει με όσα θα αποκαλύψει ή έχει ήδη αποκαλύψει ο Παντσέρι στις βελγικές αρχές.

Όσον αφορά το μνημόνιο συνεργασία Παντσέρι και βελγικών αρχών, πρόκειται για μια δέσμευση με την οποία ένας μετανοημένος προχωρά σε ουσιαστικές, αποκαλυπτικές, αληθείς και πλήρεις δηλώσεις σχετικά με την εμπλοκή τρίτων και, εάν ισχύουν, τη δική του/της εμπλοκή σχετικά με ποινικά αδικήματα εντός της συγκεκριμένης υπόθεσης.

 

Διαβάστε επίσης:

Qatargate: Εκτός Σοσιαλδημοκρατών ο Ταραμπέλα μετά τις αποκαλύψεις Παντσέρι