Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Κάι Μάντισον: Η εγγονή του Τραμπ που κλέβει την παράσταση

Ο Ντόναλντ Τραμπ και η Κάι Μάντισον Τραμπ ανταλλάσσουν χαμόγελα κατά την διάρκεια της ομιλίας της

Ο Ντόναλντ Τραμπ και η Κάι Μάντισον Τραμπ ανταλλάσσουν χαμόγελα κατά την διάρκεια της ομιλίας της

Το προεκλογικό της ντεμπούτο έκανε η εγγονή του Ντόναλντ Τραμπ, Κάι Μάντισον, στο Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών, το βράδυ της Τετάρτης, επιχειρώντας να αλλάξει το πολιτικό αφήγημα γύρω από τον παππού της δίνοντας του ένα πιο στοργικό και ανθρώπινο πρόσωπο.

Σε μια απρογραμμάτιστη προσθήκη στο πρόγραμμα των ομιλητών στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων, η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, έκλεψε την παράσταση, μιλώντας μετά τον πατέρα της.

«Για μένα, είναι απλά ένας κανονικός παππούς. Μας δίνει καραμέλες και αναψυκτικά όταν οι γονείς μας δεν κοιτάζουν, θέλει πάντα να ξέρει πώς τα πάμε στο σχολείο», είπε η μεγαλύτερη από τα 10 εγγόνια του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου προέδρου.

«Όταν μπήκα στον κατάλογο των αριστούχων, το τύπωσε για να δείξει στους φίλους του πόσο περήφανος ήταν για μένα», είπε.

«Μου τηλεφωνεί στη μέση της σχολικής ημέρας για να με ρωτήσει πώς πάει το παιχνίδι μου στο γκολφ και μου λέει τα πάντα για το δικό του – αλλά μετά πρέπει να του υπενθυμίσω ότι είμαι στο σχολείο και θα πρέπει να τον ξαναπάρω αργότερα».

Ο πρώην πρόεδρος, 78 ετών, κοίταζε και χαμογελούσε καθώς η εγγονή του μιλούσε σε ένα ενθουσιασμένο ακροατήριο.

«Όταν παίζουμε γκολφ μαζί, αν δεν είμαι στην ομάδα του, θα προσπαθήσει να μπει στο μυαλό μου και πάντα εκπλήσσεται που δεν τον αφήνω να με πλησιάσει», είπε η Κάι Μάντισον.

«Αλλά πρέπει να του υπενθυμίζω ότι είμαι κι εγώ μία Τραμπ».

«Ακόμα και όταν περνάει όλες αυτές τις δικαστικές υποθέσεις, πάντα με ρωτάει πώς τα πάω», συνέχισε.

«Πάντα με ενθαρρύνει να πιέζω τον εαυτό μου για να γίνω το πιο επιτυχημένο άτομο που μπορώ να γίνω. Προφανώς, θέτει τον πήχη πολύ ψηλά, αλλά ποιος ξέρει, ίσως μια μέρα τον πιάσω».

«Ήταν σπαρακτικό το γεγονός ότι κάποιος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο σε έναν άλλο άνθρωπο»

Η εγγονή του Τραμπ δήλωσε ότι έμεινε άναυδη από την απόπειρα δολοφονίας του περασμένου Σαββάτου, κατά την οποία ο παππούς της τραυματίστηκε από σφαίρα σε συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια.

«Το Σάββατο, σοκαρίστηκα όταν άκουσα ότι τον πυροβόλησαν και ήθελα απλώς να μάθω αν είναι καλά. Ήταν σπαρακτικό το γεγονός ότι κάποιος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο σε έναν άλλο άνθρωπο», δήλωσε.

«Πολλοί άνθρωποι έβαλαν τον παππού μου να περάσει την κόλαση και αυτός στέκεται ακόμα όρθιος» είπε.

«Παππού, είσαι μεγάλη έμπνευση και σε αγαπώ», πρόσθεσε η Κάι.

«Τα μέσα ενημέρωσης κάνουν τον παππού μου να φαίνεται σαν ένα διαφορετικό άτομο, αλλά εγώ τον ξέρω γι’ αυτό που είναι. Είναι πολύ στοργικός και αγαπητός. Θέλει πραγματικά το καλύτερο για αυτή τη χώρα και θα αγωνίζεται κάθε μέρα για να κάνει την Αμερική ξανά μεγάλη».

@cbsnews

“I’m speaking today to show the side of my grandpa that people don’t often see,” says 17-year-old Kai Trump, the eldest granddaughter of Donald Trump, taking the mic from her father Don Jr. at the RNC. “He gives us candy and soda when our parents aren’t looking. He always wants to know how we’re doing in school.” #trump #gop #republican

♬ original sound – cbsnews

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή: Ύβρεις και εθνικιστικά σχόλια από Τούρκους μετά την ακύρωση της συναυλίας

Worldline Greece και SOFTONE: Νέα συνεργασία για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων διασύνδεσης για τις επιχειρήσεις

Μελέτη ΤτΕ: Ακριβότερα κατά 10% τα προϊόντα σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα