Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) αναφέρουν πως πραγματοποίησαν επίθεση με drone στην πόλη Τουλκαρέμ της Δυτικής Όχθης, σκοτώνοντας τον τοπικό αρχηγό της Χαμάς καθώς επέκτειναν την επιχείρησή τους στην περιοχή.

Σε κοινή ανακοίνωση τους IDF και της Σιν Μπέτ ανέφεραν ότι στόχευσαν τον Ιχάμπ Άμπου Άτουι. Ένα άλλο στέλεχος της Χαμάς σκοτώθηκε επίσης στην επίθεση, αναφέρει ο ισραηλινός στρατός. Το παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων Wafa αναγνωρίζει τον δεύτερο άνδρα ως τον Ραμέζ Νταμίρι.

1

Οι IDF τόνισαν ότι ο Άμπου Άτουι συμμετείχε σε πολυάριθμες επιθέσεις εναντίον Ισραηλινών, συμπεριλαμβανομένης της επίθεσης με πυροβολισμούς σε ένα αυτοκίνητο τον Ιούλιο του 2024 που τραυμάτισε τρία άτομα.

Ακόμη, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι μεγάλες δυνάμεις έχουν μετακινηθεί στην πόλη, επεκτείνοντας την επιχείρηση που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα στην Τζενίν. Ο IDF δημοσίευσαν πλάνα από την επίθεση με drone.

Δείτε βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης:

Μεξικό: Έχει υποδεχθεί πάνω από 4.000 απελαθέντες από τις ΗΠΑ την τελευταία εβδομάδα

ΣΥΡΙΖΑ: Κατέθεσε αίτημα για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τα Τέμπη

Ένοπλες Δυνάμεις: Σαρωτικό το δεύτερο κύμα Έκτακτων Κρίσεων – Μειώθηκαν κατά 793 οι ανώτεροι αξιωματικοί