ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαπραγματεύσεις ΗΠΑ-Ιράν: Ομάδες ειδικών θα ξεκινήσουν την κατάρτιση πλαισίου συμφωνίας για τα πυρηνικά της Τεχεράνης
Ο Ιρανός πρόεδρος Μασούντ Πεζεσκιάν συναντήθηκε στη Ντόχα με κορυφαία στελέχη της παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς, μεταξύ των οποίων ο Χαλίλ αλ Χάγια, σύμφωνα με μεταδόσεις των κρατικών μέσων ενημέρωσης του Ιράν τα οποία δημοσιοποίησαν εικόνες από τη συνάντηση.
Ο Χαλίλ αλ Χάγια θεωρείται ο δεύτερος στην ιεραρχία του πολιτικού γραφείου της Χαμάς.
Ο Πεζεσκιάν ταξίδεψε στο Κατάρ για την 3η σύνοδο του ACD (Asia Cooperation Dialogue / Διάλογος για Συνεργασία στην Ασία), οι εργασίες της οποίας ολοκληρώνονται σήμερα στο εμιράτο του Κόλπου.
Στα τέλη Ιουλίου, ο πολιτικός ηγέτης της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια σκοτώθηκε κατά την επίσκεψή του στην Τεχεράνη. Το Ιράν κατηγόρησε το Ισραήλ για τη δολοφονία του.
Διαβάστε επίσης:
Ζαχαριάδης για Κασσελάκη: Σε ένα βίντεο 232 δευτερολέπτων δεν χώρεσε η φράση «θα είμαι υποψήφιος»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σε λαϊκό προσκύνημα από την Τετάρτη η σορός του πάπα Φραγκίσκου – Το Σάββατο πιθανότατα η κηδεία του
- ΗΠΑ: Δασμοί ως και 3.521% σε φωτοβολταϊκά πλαίσια που παράγονται στη νοτιοανατολική Ασία
- «Έμφραγμα» προκάλεσαν στο Blue Star Mykonos 220 επιβάτες από την Ικαρία που πήγαιναν Πειραιά, αλλά έκοψαν εισιτήρια για Σύρο
- Καιρός: Σκόνη, βροχές και 25 βαθμούς Κελσίου
