• Διεθνής πολιτική

    ΗΠΑ: Στις 21:00 ο Τραμπ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου – Νέες επιθέσεις προς Χάρις

    • NewsRoom
    Ντόναλντ Τραμπ

    Ντόναλντ Τραμπ


    Ο Ντόναλντ Τραμπ γνωστοποίησε ότι θα παραχωρήσει αργότερα σήμερα συνέντευξη Τύπου από την πολυτελή κατοικία του στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα, καθώς η Δημοκρατική αντίπαλός του στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου Κάμαλα Χάρις κερδίζει διαρκώς πόντους στις δημοσκοπήσεις.

    «Θα δώσω μια συνέντευξη Τύπου στις 14:00 (21:00 ώρα Ελλάδας) στο Μαρ-α-Λάγκο, στο Παλμ Μπιτς. Ευχαριστώ!», έγραψε λακωνικά ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος στο δίκτυό του, Truth Social.

     

    Λίγο αργότερα ο Ντόναλντ Τραμπ προχώρησε σε επιθέσεις κατά της Κάμαλα Χάρις μέσω δημοσιεύσεων στο δίκτυό του, Truth Social.

    «Θα ξεσκεπάσω την Κάμαλα Χάρις κατά την διάρκεια του ντιμπέιτ με τον ίδιο τρόπο που ξεσκέπασα τον διεφθαρμένο Τζο, την Χίλαρι, και όλους τους άλλους κατά την διάρκεια ντιμπέιτς – Μόνο που νομίζω πως με την Κάμαλα θα είναι πιο εύκολο!» αναφέρει ο Τραμπ.

    Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ κατακρίνοντας την Χάρις προχώρησε σε αναφορά της κάλυψης της εκστρατείας της από τα ΜΜΕ τα οποία αποκάλεσε Fake News, συγκεκριμένα ανέφερε «Αν η Κάμαλα έχει 1.000 άτομα σε μια συγκέντρωση, ο Τύπος «τρελαίνεται» και μιλάει για το πόσο «μεγάλη» ήταν – Και πληρώνει για το «πλήθος» της. Όταν έχω μια συγκέντρωση και εμφανίζονται 100.000 άτομα, τα Fake News δεν μιλάνε για αυτό, ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΛΗΘΟΥΣ. Τα Fake News είναι ο εχθρός του λαού!

     

    Διαβάστε επίσης:

    Κώστας Τσιάρας: Συνολικά 31 εκατ. ευρώ για ίδρυση Ομάδων Παραγωγών

    Ρέθυμνο: Ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά μετά την αναζωπύρωση – Μηνύματα μέσω 112 για εκκένωση χωριών

    Στη φυλακή ο 66χρονος που κατηγορείται για τέσσερις εμπρησμούς στη Βάρη



    ΣΧΟΛΙΑ