ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν εξέφρασε την οργή του για τον θανάσιμο πυροβολισμό σήμερα του πρώην πρωθυπουργού της Ιάπωνας Σίνζο Άμπε, αποκαλώντας τον πρωταθλητή της συμμαχίας ΗΠΑ-Ιαπωνίας ο οποίος νοιαζόταν βαθιά για τον ιαπωνικό λαό και τη δημοκρατία.
«Είμαι σοκαρισμένος, εξοργισμένος και βαθύτατα λυπημένος από την είδηση ότι ο φίλος μου Σίνζο Άμπε, πρώην πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκστρατείας. Αυτή είναι μια τραγωδία για την Ιαπωνία και για όλους όσους τον γνώριζαν», ανέφερε ο Μπάιντεν σε ανακοίνωσή του.
«Ακόμη και τη στιγμή που δέχθηκε επίθεση, ασχολούνταν με το έργο της δημοκρατίας», πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης
Πέθανε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε – Video σοκ από τη στιγμή της επίθεσης (upd)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τατιάνα Μπλάτνικ: Το διαζύγιο, οι ανατροπές και η νέα ζωή στην Ελλάδα με τον Κέβιν Λαβ
- Masters of Interior: Μοναδικά αντικείμενα design από τη Μαρίνα Βερνίκου και την Creaid για καλό σκοπό
- Ο ανασχηματισμός, οι μύθοι του και η πολιτική βούληση
- Προσέγγισε τα 7,3 εκατ. επιβάτες η Attica Group καταρρίπτοντας όλα τα ρεκόρ των προηγούμενων ετών – Παραμένει η μεγαλύτερη εταιρεία επιβατών στον κόσμο
