ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο επόμενος γύρος συνομιλιών μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Μαρτίου στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, το Ριάντ, όπως ανέφερε σε δήλωση του ο σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής του Κρεμλίνου, Γιούρι Ουσάκοφ.
Επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ρωσίας θα είναι ο Γκριγκόρι Καρασίν, γερουσιαστής και πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων της ρωσικής Άνω Βουλής, καθώς και ο Σεργκέι Μπεσέντα, σύμβουλος του διευθυντή της FSB, της ρωσικής υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας. Οι δύο αξιωματούχοι θα ηγηθούν ομάδας Ρώσων εμπειρογνωμόνων, όπως αναφέρεται από τον σύμβουλο του Κρεμλίνου.
Το πρακτορείο ειδήσεων TASS επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, επικαλούμενο δήλωση του Καρασίν. Ο Ουσάκοφ ανέφερε επίσης ότι έχει καθοριστεί η αμερικανική αντιπροσωπεία, αλλά άφησε την επίσημη ανακοίνωση στην πλευρά των ΗΠΑ.
Διαβάστε επίσης:
Γάζα: Τουλάχιστον 85 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από ισραηλινούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς
Κομισιόν: Δίνει παράταση στην επιβολή δασμών στα αμερικανικά προϊόντα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Αίρουν τις κυρώσεις κατά του βασικού συμμάχου του Όρμπαν που κατηγορείται για διαφθορά
- ΗΠΑ: Μειώνουν στο 1/3 τις απαιτήσεις αποπληρωμής της βοήθειας προς την Ουκρανία
- Τι αλλάζει στην κοινωνική αντιπαροχή: Και εταιρείες real estate στο πρόγραμμα
- Χρηματιστήριο: Άγριες διαθέσεις των πωλητών σε τράπεζες, Τιτάν, Βιοχάλκο
