Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν συμφωνεί με την τήρηση της προθεσμίας αποχώρησης από το Αφγανιστάν

ΗΠΑ: Ο πρόεδρος Μπάιντεν υπέγραψε τον προϋπολογισμό για την Εθνική Άμυνα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έχει συμφωνήσει με τη σύσταση του Πενταγώνου να τηρηθεί η προθεσμία αποχώρησης από το Αφγανιστάν – 31η Αυγούστου – ανέφερε σήμερα στο Reuters ένας κυβερνητικός αξιωματούχος.

Η σύσταση του Πενταγώνου έγινε χθες με βάση ανησυχίες για τους κινδύνους ασφαλείας που διατρέχουν οι αμερικανικές δυνάμεις, είπε ο αξιωματούχος.

Ο Μπάιντεν ζήτησε από το Πεντάγωνο να καταρτίσει σχέδια έκτακτης ανάγκης για παράταση της παραμονής των αμερικανικών δυνάμεων αν αυτό κριθεί απαραίτητο, συμπλήρωσε ο αξιωματούχος ο οποίος μίλησε υπό τον όρο να μην κατονομαστεί.

Η Ουάσινγκτον τονίζει στους Ταλιμπάν ότι η αποχώρηση των ΗΠΑ μέχρι την προθεσμία της 31ης Αυγούστου εξαρτάται από τη συνεργασία της ισλαμικής οργάνωσης στη διευκόλυνση των επιχειρήσεων εκκένωσης, είπε η κυβερνητική πηγή.

Διαβάστε επίσης

Ανησυχία στην ΕΕ για πιθανή διείσδυση επικίνδυνων προσώπων από το Αφγανιστάν
Οι Ταλιμπάν δεν συμφωνούν στην παράταση επιχείρησης απεγκλωβισμού
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Φον Ντερ Λάιεν