Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

ΗΠΑ: Μεγάλες αμερικανικές εταιρίες καλούν τον Τραμπ να «θέσει τέλος στο χάος»

Ντόναλντ Τραμπ

Το λόμπι Business Roundtable, που εκπροσωπεί τις μεγαλύτερες αμερικανικές εταιρίες, κάλεσε σήμερα τον Ντόναλντ Τραμπ να παρέμβει για να τερματιστεί η συνεχιζόμενη βία στο Καπιτώλιο, η οποία προκλήθηκε από υποστηρικτές του απερχόμενου προέδρου κατά τη διάρκεια συνεδρίασης για την επικύρωση των αποτελεσμάτων των προεδρικών εκλογών.

«Το χάος στην πρωτεύουσα του κράτους είναι η συνέπεια παράνομων προσπαθειών για την αλλαγή των νόμιμων αποτελεσμάτων μιας δημοκρατικής εκλογής. Η χώρα αξίζει καλύτερα», επέκρινε η ομάδα.

«Το Business Roundtable καλεί τον πρόεδρο και τις αρχές να θέσουν τέλος στο χάος και να διευκολύνουν μια ειρηνική πολιτική μετάβαση».

Η Twitter Inc ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει δράση ενάντια σε αναρτήσεις που εμπεριέχουν απειλές και καλούν σε βία καθώς εκατοντάδες διαδηλωτές έχουν εισβάλει στο Καπιτώλιο.

Μεταξύ άλλων η εταιρεία δεν επιτρέπει σε χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης να αναδημοσιεύουν (retweet), να πατούν like ή να απαντούν σε ένα βίντεο του Ντόναλντ Τραμπ που επαινεί τους υποστηρικτές του, εξαιτίας «κινδύνου βίας».

Διαβάστε επίσης:

Μάικ Πενς: Καλεί να σταματήσει αμέσως η βία

Ο Τραμπ καλεί τώρα τους οπαδούς του να αποφύγουν τη βία!

Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν θα παραδεχτούμε ποτέ την ήττα »

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση