ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν έχει απομείνει «σχεδόν τίποτα» στη Λωρίδα της Γάζας και για την ανοικοδόμηση του θύλακα μπορεί να χρειαστούν 10-15 χρόνια, δήλωσε σήμερα ο ειδικός απεσταλμένος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ενημερωτικό ιστότοπο Axios.
Ο Στιβ Γουίτκοφ, ο απεσταλμένος του Τραμπ για τη Μέση Ανατολή, έδωσε αυτή τη συνέντευξη αφού ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην περιοχή, σήμερα.
«Οι άνθρωποι μετακινούνται προς τα βόρεια για να επιστρέψουν στα σπίτια τους και να δουν τι συνέβη και κάνουν στροφή και φεύγουν… δεν υπάρχει νερό, δεν υπάρχει ηλεκτρικό. Είναι εκπληκτικό πόσο μεγάλη καταστροφή σημειώθηκε εκεί», είπε ο Γουίτκοφ.
Διαβάστε επίσης
Μάρκο Ρούμπιο: Δεν αστιεύεται ο Τραμπ όταν λέει πως θα αγοράσει την Γροιλανδία
Μητσοτάκης σε Ράμα: Οφείλουμε να λύνουμε τις διαφορές μας με διάλογο, είπε ο πρωθυπουργός
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έφοδος στις φυλακές Κορυδαλλού: Σχεδίαζαν απόδραση με όμηρο σωφρονιστικό υπάλληλο – Τούρκοι, Αλβανοί και Έλληνες στο «κόλπο»
- Mevaco: Σύμβαση 10,5 εκατ. ευρώ υπεργολαβίας κατασκευής του στεγάστρου για το έργο Riviera Galleria
- Trade Estates: Ο Νίκος Βουτυχτής του Latsco Family Office, νέο μέλος στο ΔΣ
- Προτάσεις από Super League και Premier League
