Το εθνικιστικό ινδουιστικό κόμμα του Ινδού πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι, το Κόμμα Μπαρατίγια Τζανάτα (BJP), συμφώνησε σήμερα με τους εταίρους του στον συνασπισμό για τον σχηματισμό κυβέρνησης, μετά τις βουλευτικές εκλογές στις οποίες δεν κατάφερε να εξασφαλίσει απόλυτη πλειοψηφία.
«Επιλέξαμε όλοι ομόφωνα τον σεβαστό ηγέτη της Εθνικής Δημοκρατικής Συμμαχίας (NDA), Ναρέντρα Μόντι, ως επικεφαλής», αναφέρει ανακοίνωση που δημοσιοποίησε το BJP και προσθέτει: «Η κυβέρνηση της NDA, υπό την ηγεσία του κ. Μόντι, δεσμεύεται να υπηρετήσει τους φτωχούς, τις γυναίκες, τους νέους, τους αγρότες και τους πολίτες της Ινδίας που υφίστανται εκμετάλλευση, στέρηση και καταπίεση».
Διαβάστε επίσης:
Χρηματιστήριο: ΟΠΑΠ, Μυτιληναίος, Πειραιώς και Alpha αλλάζουν το κλίμα στην αγορά – +3% ο Καρέλιας με… 66 κομμάτια!
ΕΛΒΕ: Πρόταση για μέρισμα 0,40 ευρώ/μετοχή στη ΓΣ της 4ης Σεπτεμβρίου
ΗΠΑ: Ο Ντόναλντ Τραμπ επιβίωσε στην πρώτη εκλογική δοκιμασία μετά την καταδίκη του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ: Ποιοι επίσημοι τρέχουν για χάρη της
- FaCad’oro: Η χρυσή αυτοκρατορία και το όνειρο των 56 εκατ. ευρώ που κατέρρευσε
- Τι ώρα ψώνισαν μετοχές οι τολμηροί, πόσο αγόρασε την ΑΧΙΑ ο Ψάλτης, το τηλεφώνημα Παπασταύρου, οι γκρίνιες για τον Κωνσταντακόπουλο, η επιτυχία της Νίκης και το menu των 7 βουλευτών στο prive του Kiku
- Η σιωπή των αμνών: Σε άνοδο η εκτελεστική εξουσία σε πτώση η δημοκρατία
