Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

IDF σε Χεζμπολάχ: Θα ισοπεδώσουμε την Dahiyeh αν στοχεύσετε ξανά ισραηλινό πολιτικό

Χέρζι Χαλεβί

Χέρζι Χαλεβί, Ο αρχηγός του γενικού επιτελείου του ισραηλινού στρατού

Το Ισραήλ κοινοποίησε μήνυμα στη Χεζμπολάχ ότι εάν η τρομοκρατική ομάδα επιχειρήσει να βάλει ξανά στο στόχαστρο Ισραηλινούς ηγέτες, ο στρατός (IDF) θα ισοπεδώσει τη νότια συνοικία Dahiyeh της Βηρυτού, το προπύργιο της Χεζμπολάχ στην πρωτεύουσα του Λιβάνου, σύμφωνα με ανώνυμες πηγές που επικαλείται το κανάλι σαουδαραβικό κανάλι Al-Hadath.

Το μήνυμα, που φέρεται να μεταφέρθηκε μέσω τρίτου μέρους, έρχεται μετά την επίθεση της Χεζμπολάχ με drone με στόχο την ιδιωτική κατοικία του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου στην παραλιακή πόλη της Καισάρειας το Σάββατο.

Ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του δεν βρίσκονταν στο σπίτι τη στιγμή της επίθεσης και δεν υπήρξαν τραυματισμοί από το περιστατικό.

Το Al-Hadath σημειώνει ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη προσπάθεια της Χεζμπολάχ να στοχοποιήσει μια ισραηλινή πολιτική προσωπικότητα, καθώς προσπάθησε τουλάχιστον δύο φορές στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης:

Κάρπαθος: Εντοπίστηκαν 86 μετανάστες και συνελήφθησαν οι έξι διακινητές τους μετά από καταδίωξη

Χακάν Φιντάν: Δεν εφησυχάζουμε με τον θάνατο του Γκιουλέν – Η πρώτη αντίδραση της τουρκικής κυβέρνησης

ΕΕ-Κύπρος: Ζωντανή η προοπτική για το Κυπριακό