ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν υπάρχουν ενδείξεις ρωσικής δολιοφθοράς στο αεροσκάφος της DHL, το οποίο συνετρίβη τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Βίλνιους, διαβεβαιώνει η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών (BND).
«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε συγκεκριμένες ενδείξεις ότι θα μπορούσε να έχει συμβεί κάτι σχετικό», δήλωσε επικεφαλής της BND Μπρούνο Καλ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρώτο κανάλι της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD, ενώ σημείωσε και ότι δεν έχει προς το παρόν εντοπιστεί τεχνικό πρόβλημα στο αεροσκάφος.
Τις προηγούμενες ημέρες, τόσο η υπουργός Εξωτερικών Αναλένα Μπέρμποκ όσο και ο γενικός επιθεωρητής των γερμανικών ενόπλων δυνάμεων Κάρστεν Μπρόιερ είχαν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπήρχε ρωσική ανάμιξη στο δυστύχημα.
Διαβάστε επίσης
Συνετρίβη εμπορευματικό αεροσκάφος της DHL κοντά στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Λιθουανίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Μάχη» στον Αργοσαρωνικό: 20 εταιρείες και κοινοπραξίες θα δρομολογήσουν 75 πλοία την περίοδο 2025 – 2026
- Χάρτης ευκαιριών και εντάσεων στο Αιγαίο
- Τάκης Σαράντης (Ελληνικά Γαλακτοκομεία) στο mononews: Πώς θα απογειώσουμε τη Δωδώνη
- Airbnb: Τα πολλά ακίνητα «τρώνε» την ανάπτυξη – 1,15 εκατομμύρια καταλύματα τον Μάρτιο
