ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας», δήλωσε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας αμέσως μετά τα πρώτα επίσημα exit polls που τον δείχνουν ν’ αναλαμβάνει την ηγεσία της χώρας.
«Έχουμε κερδίσει τις εκλογές της σημερινής ημέρας», ανέφερε, φράση που έγινε δεκτή με χειροκροτήματα. «Κερδίσαμε τις εκλογές επειδή η συμμαχία συνεργάστηκε και προετοιμαστήκαμε πολύ καλά γι’ αυτές τις εκλογές», ανέφερε, ευχαριστώντας όλους όσοι βοήθησαν για το αποτέλεσμα αλλά και τη νεολαία.
Ο Μερτς ανέφερε ότι γνωρίζει την αποστολή του και ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα και εξέφρασε τον σεβασμό του προς τα άλλα κόμματα, παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό.
«Θα μιλήσουμε όλοι μεταξύ μας, γρήγορα θα φτιάξουμε κυβέρνηση», ανέφερε εξηγώντας ότι ο κόσμος δεν θα περιμένει πολύ για τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης, κάτι που πρέπει να γίνει άμεσα.
Διαβάστε επίσης
Ζελένσκι: Θέλει να συναντήσει τον Τραμπ πριν την συνάντηση κορυφής Τραμπ – Πούτιν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Elon Musk: H εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης του, xAI, αγόρασε το X
- Λιγότερα Rolex, περισσότερη επιβίωση: Πώς η αμερικανική ύφεση ταρακουνά τα πολυτελή brands
- Βασίλισσα Λετίθια: Η γυναίκα που «κατέβηκε από τον θρόνο» για να σταθεί δίπλα στις γυναίκες της Αφρικής
- Red Sol: Επαναπροσδιορίζοντας το απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου
