ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τις ευχαριστίες της στην Ελλάδα και τη Γαλλία εξέφρασε η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.
Η αφορμή για τις ευχαριστίες ήταν η βοήθεια που παρέχουν στη Βουλγαρία μέσω του Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας της ΕΕ για την καταπολέμηση των πυρκαγιών.
Ειδικότερα, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σημείωσε σε ανάρτησή της στο twitter:
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Γαλλία και την Ελλάδα για τη βοήθεια προς τη Βουλγαρία για τις πυρκαγιές μέσω του Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας της ΕΕ. Αυτή είναι η αλληλεγγύη της ΕΕ σε δράση. Αυτό το καλοκαίρι, 556 πυροσβέστες από 12 χώρες και ένας στόλος του rescEU 28 αεροπλάνων και 4 ελικοπτέρων είναι έτοιμα να καταπολεμήσουν τις πυρκαγιές».
A big thank you to France and Greece for assisting Bulgaria with wildfires via the #EUCivilProtection Mechanism.
This is #EUsolidarity in action.
This summer, 556 firefighters from 12 countries and a #rescEU fleet of 28 planes and 4 helicopters stand ready to fight wildfires. pic.twitter.com/azaMi43nX0
— Ursula von der Leyen (@vonderleyen) July 29, 2024
Διαβάστε επίσης:
Βρετανία: Σύλληψη 17χρονου ως υπόπτου για την επίθεση με μαχαίρι
Νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση του Υπερταμείου: Οι θέσεις των φορέων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η νέα μάχη της ΕΡΤ, τα οικονομικά του Κοκλώνη, το beef Tanweer με ΑΝΤ1 και το… ανέκδοτο με τον Alpha 98.9
- Αλεξάντρ Γκριμάλντι: Ο άγνωστος γιος του Αλβέρτου του Μονακό ετοιμάζεται να κατακτήσει τον κόσμο
- Αλίκη Παληού: Με τη Βιλελμίνα φον Μπλούμενταλ στη Βιέννη
- Ά. Γεωργιάδης: Τα ανοικτά μέτωπα στο Υπουργείο Υγείας, οι προτεραιότητες
