Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Ερντογάν: Ξεκίνησε προσωπική διαφημιστική καμπάνια στους…δρόμους της Νέας Υόρκης!

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Ο Ερντογάν, διαμηφίζει ευατόν , ενώ βρίσκεται στην αμερικανική μεγαλούπολη για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Στην τουρκική δημοσιότητα «βγήκαν» στον αέρα βίντεο και φωτό με στρατιές οχημάτων που έχουν τυπωμένα το πρόσωπο του Ερντογάν και την ημισέλινο και… παρελαύνουν στους δρόμους της Νέας Υόρκης, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες του ΟΗΕ λόγω των οποίων βρίσκεται εκεί και ο Τούρκος Πρόεδρος.

Εν  τω μεταξύ αναμένεται σε λίγες ώρες η συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δεν περιμένουμε πολλά στα ελληνοτουρκικά, ανέφερε  σχετικά ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης. Αυτό που θα συζητηθεί σίγουρα είναι το μεταναστευτικό, το Κυπριακό, οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, αλλά και η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Άγκυρα τον επόμενο Δεκέμβριο.

Παράλληλα υποσχέθηκε καλή  συνεργασία με οποιονδήποτε εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Όπως όλος ο κόσμος, έτσι κι εμείς παρακολουθούμε από κοντά τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου που αφορούν την προεδρία και το Κογκρέσο των ΗΠΑ. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών κι όποιος κι αν εκλεγεί πρόεδρος, αυτό δεν θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τις ΗΠΑ όπως και ο διάλογος μας σε ανώτατο επίπεδο που αφορά τις σχέσεις μας. Η Τουρκία είναι από τα ισχυρότερα μέλη του ΝΑΤΙ και είμαστε μια χώρα που έχει την προοπτική να γίνει μέλος της Ε.Ε. Όταν αναπτύσσουμε τις σχέσεις μας με τη Δύση δεν παραλείπουμε την Ανατολή».

Διαβάστε επίσης:

Γεραπετρίτης: Σημαντικό βήμα προόδου η βελτίωση των σχέσεων με τη Βόρεια Μακεδονία

Σαλμάς: «Όλοι υπηρετούμε την παράταξη – Όποιος έχει ιδιοκτησιακή αντίληψη της παράταξης, κάνει λάθος»

Το νέο Europa League ξεκινάει με αμέτρητες αγορές, ανανεωμένο Bet Builder και νέο Cash Out από το Πάμε Στοίχημα