ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε αυτό που ο ισραηλινός πρωθυπουργός κάνει με τις επιθέσεις στην Γάζα και αυτό που έκανε ο Χίτλερ, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν παραβάλλοντας τις ισραηλινές επιθέσεις κατά της Γάζας με την μεταχείριση των Εβραίων από τους Ναζί.
«Κατά ποιον τρόπο είσαι διαφορετικός από τον Χίτλερ;…Αυτά που κάνει ο Νετανιάχου είναι λιγότερα από αυτά που έκανε ο Χίτλερ; Οχι», είπε ο τούρκος πρόεδρος κατά την διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση στην Αγκυρα.
Ο Ερντογάν επανέλαβε τις επικρίσεις του για την δυτική υποστήριξη προς το Ισραήλ και πρόσθεσε ότι η Τουρκία είναι έτοιμη να υποδεχθεί πανεπιστημιακούς και επιστήμονες που αντιμετωπίζουν διώξεις λόγω των απόψεών τους για τον πόλεμο στην Γάζα.
Διαβάστε επίσης:
Intel: Προχωρά η επένδυση μαμούθ $25 δισ. στο Ισραήλ εν μέσω συγκρούσεων
Βόλφγκανγκ Σόιμπλε: Οι ατάκες «φωτιά» που έκαναν τους Ελληνες να τον μισήσουν θανάσιμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Danone: Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις οι πωλήσεις α’ τριμήνου – Όφελος από την στροφή στην υγιεινή διατροφή
- ΑΑΔΕ: Στις 25/4 η αυτόματη υποβολή των προσυμπληρωμένων δηλώσεων – Εκπτώσεις φόρου για έγκαιρη υποβολή
- Μαρινάκης: Φοροελαφρύνσεις στη ΔΕΘ – Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν είναι έκτακτα
- Bitcoin: Εκτίναξη πάνω από τα 93.000 δολάρια μετά την «άφεση» Πάουελ από τον Τραμπ
