ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελβετία: Λιγότερο πρόθυμοι οι Ελβετοί τουρίστες να φύγουν για διακοπές στις ΗΠΑ – Τι δείχνει δημοσκόπηση
Ο πόλεμος της Ρωσίας στη Ουκρανία προκαλεί “μεγάλης κλίμακας ανθρώπινο πόνο και καταστροφή” όμως ένας δρόμος για την ειρήνη απαιτεί τη συμμετοχή όλων των πλευρών, αναφέρει το τελικό ανακοινωθέν στης συνόδου κορυφής για την Ουκρανία που διεξήχθη στην Ελβετία.
Το ανακοινωθέν υποστηρίχθηκε από τις περισσότερες από τις 90 και πλέον χώρες που συμμετείχαν στη σύνοδο κορυφής όμως ορισμένες δεν το υπέγραψαν, περιλαμβανομένης της Σαουδικής Αραβίας και της Ινδίας.
“Ο συνεχιζόμενος πόλεμος της Ρωσικής Ομοσπονδίας εναντίον της Ουκρανίας εξακολουθεί να προκαλεί μεγάλης κλίμακας ανθρώπινο πόνο και καταστροφή, και να προκαλεί κινδύνους και κρίσεις με παγκόσμιες επιπτώσεις”, αναφέρει η τελική διακήρυξη.
Διαβάστε επίσης:
Δένδιας: Επίσκεψη στη Γαλλία πραγματοποιεί αύριο – Συνάντηση με τον Γάλλο υπουργό Άμυνας
Ελβετία: Η σύνοδος κορυφής για την ειρήνη στην Ουκρανία προσπαθεί να καταλήξει σε συναίνεση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κωνσταντοπούλου: Κοροϊδία τα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός
- Wall Street: Ανοδική αντίδραση μετά τις δηλώσεις Μπέσεντ για πιθανή «αποκλιμάκωση» του εμπορικού πολέμου με την Κίνα
- Chobani: Ο τούρκος που έγινε πλούσιος από το «ελληνικό» γιαούρτι επενδύει $1,2 δισ. στις ΗΠΑ
- JPMorgan: Βλέπει τον χρυσό στα 4.000 δολάρια
