ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι γερμανικές επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά πρέπει να μειώσουν περαιτέρω τη χρήση φυσικού αερίου, καθώς η Γερμανία μάχεται έναν οικονομικό πόλεμο με τη Ρωσία, δήλωσαν την Πέμπτη υπουργοί της γερμανικής κυβέρνησης.
“Η ενεργειακή κρίση που βιώνουμε στην Ευρώπη απειλεί να εξελιχθεί σε οικονομική αλλά και κοινωνική κρίση”, δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας Ρόμπερτ Χάμπεκ στους δημοσιογράφους, καθώς η κυβέρνηση ανακοίνωσε χρηματοδότηση ύψους έως και 200 δισ. ευρώ (194 δισ. δολάρια) ως απάντηση στην εκτίναξη των τιμών της ενέργειας. “Βρισκόμαστε σε έναν ενεργειακό πόλεμο”, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Κρίστιαν Λίντνερ, προσθέτοντας ότι η Γερμανία θα απαντήσει με όλη την οικονομική της ισχύ.
Διαβάστε επίσης
Δείπνο στην Φον ντερ Λάιεν θα παραθέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Βλαντίμιρ Πούτιν: Υπογράφει αύριο την προσάρτηση των κατεχόμενων περιοχών της Ουκρανίας
Ζελένσκι: Ζήτησε βοήθεια από τον Τριντό για την άρση ναρκοπεδίων σε ουκρανικό έδαφος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεσσαλονίκη: Το δις εξαμαρτείν για γιατρό Δημόσιου νοσοκομείου – Συνελήφθη για φακελάκι – Είχε καταδικαστεί για το ίδιο αδίκημα !
- Ρωσία: Βασικός διαπραγματευτής του Πούτιν για τις επενδύσεις αναμένεται να επισκεφθεί τις ΗΠΑ
- ΔΥΠΑ: Έρχονται 1.000 νέες επιδοτούμενες θέσεις για ανέργους 55 ετών και άνω – Στα 17,5 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός
- RM Sotheby’s: Δημοπρατείται η F2001 του Σουμάχερ
