ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα ελληνοτουρκικά και το Κυπριακό αναφέρθηκε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, καταθέτοντας στην Επιτροπή Σχεδιασμού και Προϋπολογισμού της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, όπου συζητείται ο κρατικός προϋπολογισμός του επόμενου έτους.
«Οι σχέσεις μας με την Ελλάδα εξελίσσονται σε θετική κατεύθυνση. Συνεχίζουμε τις προετοιμασίες μας για το Συμβούλιο Συνεργασίας Υψηλού Επιπέδου στις 7 Δεκεμβρίου 2023» φέρεται να δήλωσε ο Χακάν Φιντάν, σύμφωνα με το κρατικό δίκτυο TRT.
Για το Κυπριακό, δήλωσε, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ότι αν είναι να γίνει κάποια διαπραγμάτευση στην Κύπρο, δεν θα είναι μεταξύ δύο κοινοτήτων, αλλά μεταξύ δύο κρατών, ενώ τόνισε πως πριν ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις, οι συνθήκες των δύο κρατών θα εξισωθούν.
Διαβάστε επίσης:
Πέδρο Σάντσεθ: Διατηρεί στο πόστο τους κορυφαίους υπουργούς
Δένδιας: Οι ‘Ενοπλες Δυνάμεις αποτελούν σύμβολο εθνικής παρουσίας και επιβίωσης
Κατάληψη πλοίου στην Ερυθρά Θάλασσα – Φόβοι για προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εισαγγελέας Εφετών: Νέα ρύθμιση του δίνει δικαίωμα να παρέμβει όταν κατηγορούμενος για βαριά αδικήματα αφεθεί ελεύθερος
- Μαρίν Λεπέν: Τέσσερα χρόνια φυλάκιση – 5 χρόνια στέρηση του δικαιώματος εκλέγεσθαι – Τέλος η πολιτική της καριέρα – mononewsTV
- Ξένα πανεπιστήμια: Συνολικά 12 εκδήλωσαν ενδιαφέρον να ιδρύσουν ΑΕΙ στην Ελλάδα – Ποια δραστηριοποιούνται ήδη στην χώρα μας
- Φλωρίδης: «Εκλεισε κάθε παραθυράκι» για ζευγάρια ανδρών που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδί με παρένθετη κύηση
