Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Μπενιαμίν Νετανιάχου: Θα διασώσουμε όλους τους ομήρους – Πολεμάμε με τον άξονα του κακού του Ιράν

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου απηύθυνε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των οκτώ στρατιωτών που σκοτώθηκαν την Τετάρτη στις επιχειρήσεις στον νότιο Λίβανο με βιντεοσκοπημένη δήλωσή του λίγο μετά την ανακοίνωση του θανάτου τους από τους IDF.

«Θα ήθελα να στείλω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των ηρώων μας που έπεσαν σήμερα στο Λίβανο, μακάρι ο Θεός να τους εκδικηθεί και μακάρι η μνήμη τους να είναι ευλογία», είπε καταρχάς.

«Βρισκόμαστε στη μέση ενός σκληρού πολέμου ενάντια στον άξονα του κακού του Ιράν, που επιδιώκει να μας καταστρέψει», συνεχίζει ο Νετανιάχου. «Αυτό δεν θα συμβεί γιατί θα σταθούμε ενωμένοι, και με τη βοήθεια του Θεού θα νικήσουμε μαζί», λέει ακόμη.

Ανέφερε όμως και τους περίπου 100 ομήρους που απομένουν στα χέρια της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, όπως και τους Ισραηλινούς που έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους στο βορρά λόγω της Χεζμπολάχ.

«Θα σώσουμε τους ομήρους μας στο νότο, θα επιστρέψουμε τους κατοίκους μας στο βορρά, θα εγγυηθούμε την αιωνιότητα του Ισραήλ», είπε, τέλος, σε μια αναφορά στους επίσημους στόχους του πολέμου.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη οι IDF ανακοίνωσαν τον θάνατο ενός στρατιώτη και στη συνέχεια άλλων επτά σε διαφορετικά περιστατικά στον νότιο Λίβανο.

 

Διαβάστε επίσης:

Τι φοβάται ο Κωστής Χατζηδάκης από την κρίση στη Μέση Ανατολή – Τα σενάρια με τις επιπτώσεις και το… νησί Κάρκ

Συρία: Αεροπορική επίθεση του Ισραήλ – Τουλάχιστον δύο νεκροί στη Δαμασκό

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στις 23 Οκτωβρίου η ΓΣ για την πώληση της Τέρνα Ενεργειακή