• Διεθνής πολιτική

    Μπαράκ Ομπάμα: Εκστρατεία υπέρ της Κάμαλα Χάρις μέχρι τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου

    • NewsRoom
    Μπαράκ Ομπάμα

    Μπαράκ Ομπάμα


    Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα θα κάνει εκστρατεία υπέρ της αντιπροέδρου της χώρας και υποψήφιας των Δημοκρατικών για την προεδρία Κάμαλα Χάρις έως τις εκλογές τις 5 Νοεμβρίου, όπως έγραψε σήμερα η Washington Post.

    Ο Ομπάμα θα ξεκινήσει την εκστρατεία του μεταβαίνοντας την Πέμπτη στο Πίτσμπεργκ, σύμφωνα με την ίδια πηγή που επικαλείται υψηλόβαθμο αξιωματούχο της εκστρατείας, ο οποίος διατήρησε την ανωνυμία του.

    Ο Ομπάμα και η σύζυγός του, η Μισέλ, πρόσφεραν επισήμως τη στήριξή τους προς την υποψηφιότητα της Χάρις τον περασμένο Ιούλιο.

    Μάλιστα μετά το δεύτερο debate των προεδρικών εκλογών το ζεύγος Ομπάμα προέβη σε tweet υπερ της Χάρις.

    Σε ανάρτησή του στο «X» ο Μπαράκ Ομπάμα έγραψε: «Απόψε είδαμε από πρώτο χέρι ποιος έχει το όραμα και τη δύναμη να προχωρήσει αυτή τη χώρα αντί να μας διχάζει. @KamalaHarris θα είναι πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς. Ας πιάσουμε δουλειά».

     

    Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η σύζυγος του Μπαράκ, Μισέλ Ομπάμα η οποία ανέβασε επίσης ανάρτηση τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι Κάμαλα Χάρις είναι η μόνη σε αυτήν την κούρσα που είναι έτοιμη να γίνει πρόεδρος.

    «Για άλλη μια φορά προτρέπω όλους να σηκώσουν τα μανίκια τους και να ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ – τηλεφωνική τράπεζα, χτυπήστε τις πόρτες, μιλήστε με οποιονδήποτε γνωρίζετε και τους προτρέπω να ψηφίσουν την Kamala Harris και τον Tim Walz.

    Κάθε ψήφος θα έχει σημασία σε μια κλειστή κούρσα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάθεται κανείς στο περιθώριο. Απλώς διακυβεύονται πάρα πολλά».

     

    Διαβάστε επίσης:

    ΟΠΑΠ GAME TIME: Τι λέει το ρεπορτάζ της Νάνσυ Παραδεισανού για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

    Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Συντονίζεται με την ΑΔΕΔΥ για επαναφορά των δώρων στο δημόσιο

    Αγνώριστη η Αθηνά Ωνάση – Η νέα φωτογραφία και επένδυση της χρυσής κληρονόμου



    ΣΧΟΛΙΑ