ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ζητά από τις πολιτειακές και τοπικές αρχές να καταβάλουν 100 δολάρια σε κάθε Αμερικανό πολίτη που θα εμβολιαστεί στο εξής, σε μια προσπάθεια να δοθεί ώθηση στο πρόγραμμα ανοσοποίησης κατά της Covid-19, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι πρωτοβουλίες τέτοιου είδους είναι μια επιτρεπτή χρήση των πόρων από το πακέτο ύψους 350 δισεκατομμυρίων δολαρίων που λαμβάνουν ως βοήθεια οι αρχές των Πολιτειών, των Εδαφών, των Φυλών και οι τοπικές αρχές, με βάση το Αμερικανικό Σχέδιο Διάσωσης (American Rescue Plan Act).
Το υπουργείο πρόσθεσε ότι θα παράσχει τεχνική βοήθεια για τη χρήση αυτών των πόρων, ώστε να αυξηθούν οι εμβολιασμοί.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το Κτηματολόγιο
Βεσυρόπουλος: Όσοι επενδύουν στον λαϊκισμό βλέπουν τις προσδοκίες τους να διαψεύδονται
Alpha Bank: Έτος ισχυρής ανάπτυξης το 2021
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιουλία Τσέτη: Το Ίδρυμα, η τροχιά ανόδου, οι πίνακες και το κρασί από την Πάρο
- “Νομικό και Επιχειρησιακό Ρίσκο στα Ελληνικά Λιμάνια: Η Παράνομη Παράκαμψη των Φορτοεκφορτωτών και οι Επιπτώσεις στην Ασφάλεια”
- Big brother της εφορίας για κάθε φορολογούμενο – «Χτίζεται» το νέο Taxis
- Γρίφος για τους επενδυτές η παραχώρηση της ΔΕΘ
