Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Μπάιντεν: Υπέρ του Ισραήλ οι ΗΠΑ – Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να στηρίζουμε

Ο Τζο Μπάιντεν, πρόεδρος των ΗΠΑ

Ο Τζο Μπάιντεν, πρόεδρος των ΗΠΑ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν σε σύντομες δηλώσεις του που έκανε σήμερα από τον Λευκό Οίκο δήλωσε ότι η υποστήριξη των ΗΠΑ στο Ισραήλ είναι ακλόνητη και δεδομένη, προειδοποιώντας ότι κανένας εχθρός του Ισραήλ δεν πρέπει να εκμεταλλευτεί τις επιθέσεις που εξαπέλυσε σήμερα η Χαμάς.

«Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να στηρίζουμε» το Ισραήλ, δήλωσε ο Μπάιντεν έχοντας δίπλα του τον υπουργό Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν.

«Αυτή δεν είναι η στιγμή για οποιονδήποτε εχθρό του Ισραήλ να εκμεταλλευτεί αυτές τις επιθέσεις», πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

«Το Ισραήλ έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του, τελεία και παύλα», συμπλήρωσε, κάνοντας λόγο για μια «τρομερή ανθρώπινη τραγωδία» μετά την αιφνιδιαστική επίθεση της Χαμάς.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, AFP

Διαβάστε επίσης: 

Πόλεμος στο Ισραήλ: Εγκρίθηκε χερσαία επίθεση στη Γάζα – Χάος με εκατοντάδες νεκρούς και αιχμαλώτους (video – φωτογραφίες)

Ακυρώνουν πτήσεις προς Ισραήλ οι αεροπορικές εταιρείες

ΝΑΤΟ: Καταδικάζει έντονα τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Χαμάς κατά Ισραήλ

___________­_______

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Όλες οι εξελίξεις

Οδηγός Εκλογών – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Ο χάρτης των αποτελεσμάτων