ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Τζο Μπάιντεν και η σύζυγός του Τζιλ υποβλήθηκαν σε τεστ για τον νέο κορονοϊό και βγήκαν αρνητικοί, ανακοίνωσε ο γιατρός τους.
Αρνητική στην Covid-19 βγήκε και η υποψήφια αντιπρόεδρος των Δημοκρατικών, η Κάμαλα Χάρις, καθώς και ο σύζυγός της και θα συνεχίσουν κανονικά το πρόγραμμά τους, σύμφωνα με δύο πηγές. Η Χάρις πρόκειται να μεταβεί στο Λας Βέγκας για μια προεκλογική εκδήλωση.
Ο Δημοκρατικός πρώην αντιπρόεδρος και η Τζιλ Μπάιντεν υποβλήθηκαν σε τεστ αντισωμάτων, το οποίο ήταν αρνητικό, σύμφωνα με την ανακοίνωση του γιατρού τους, Δρα Κέβιν Ο’ Κόνορ.
«Ελπίζω ότι αυτό θα χρησιμεύσει ως υπενθύμιση: φοράτε μάσκα, τηρείτε τις αποστάσεις και να πλένετε τα χέρια σας», έγραψε στο Twitter ο Μπάιντεν.
I’m happy to report that Jill and I have tested negative for COVID. Thank you to everyone for your messages of concern. I hope this serves as a reminder: wear a mask, keep social distance, and wash your hands.
— Joe Biden (@JoeBiden) October 2, 2020
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αντιδράσεις για την απόφαση Άδωνι Γεωργιάδη να απαγορεύσει τις γεύσεις στα ηλεκτρονικά τσιγάρα – Τι λένε επιστήμονες, αγορά και χρήστες
- Ευρώπη Holdings: Οι κινήσεις Κόκκαλη, πού θα κατευθυνθούν τα 68,3 εκατ. ευρώ της ΑΜΚ και το «παράθυρο» εξαγορών
- Φυγή προς τα μπρος το σύνθημα του Μαξίμου – Οι επόμενες επισκέψεις του Μητσοτάκη
- Εντός 11μήνου οι δικαστικές αποφάσεις – Διεκδίκηση αναδρομικών έως 4.004 ευρώ
