Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Bloomberg

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Ο 20χρονος είχε εμφανιστεί σε διαφήμιση της BlackRock

Ο Τόμας Μάθιου Κρουκς σε διαφήμιση της BlackRock to 2022

Ο Τόμας Μάθιου Κρουκς σε διαφήμιση της BlackRock to 2022

Μια σύντομη εμφάνιση σε διαφήμιση της Blackrock έκανε το 2022 ο Τόμας Μάθιου Κρουκς, ο 20χρονος που αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ σε προεκλογική συγκέντρωση το Σάββατο 13 Ιουλίου, σύμφωνα με εκπρόσωπο της μεγαλύτερης εταιρείας διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο.

«Το 2022, προβάλαμε μια διαφήμιση με έναν καθηγητή από το λύκειο Bethel Park, στην οποία εμφανίστηκαν για λίγο αρκετοί μαθητές, μεταξύ των οποίων και ο Τόμας Μάθιου Κρουκς», ανέφερε ο εκπρόσωπος της BlackRock.

Ο Τόμας Κρουκς αποφοίτησε το 2022 από το λύκειο Bethel Park High School, σύμφωνα με την Pittsburgh Tribune-Review.

Η Blackrock δεν περιέγραψε το περιεχόμενο της διαφήμισης, ωστόσο, ανέφερε ότι το υλικό θα διατεθεί στις αρχές και ότι θα αφαιρεθεί από την κυκλοφορία.

Καταδίκασε επίσης την επίθεση του Σαββάτου, που κατέληξε σε έναν νεκρό και δύο σοβαρά τραυματισμένους.

«Η απόπειρα δολοφονίας κατά του πρώην προέδρου Τραμπ είναι απεχθής. Χαιρόμαστε που ο πρώην πρόεδρος Τραμπ δεν τραυματίστηκε σοβαρά και λυπούμεθα πολύ για το άτομο που σκοτώθηκε, καθώς και για όλους τους αθώους, που έπεσαν θύματα αυτής της αποτρόπαιης πράξης», αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία στο παρελθόν έχει τεθεί υπό έλεγχο στις ΗΠΑ, καθώς  θεωρείται ο μεγαλύτερος μέτοχος των μεγαλύτερων κατασκευαστών όπλων της Αμερικής.

Διαβάστε επίσης: 

Επίθεση κατά Τραμπ: Το προφίλ του δράστη – Οι μέχρι τώρα πληροφορίες για τον 20χρονο

Επίθεση κατά Τραμπ: Βίντεο δείχνει πολίτες να έχουν εντοπίσει τον δράστη σε σκεπή πριν πυροβολήσει

Απόπειρα δολοφονίας κατά Τραμπ: Η υψωμένη γροθιά θα γίνει σύμβολο, λέει το Politico