Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Αμήχανος ο Ντόναλντ Τραμπ μετά το debate – Υποστηρίζει ότι ήταν στημένο και …επιτίθεται στην Τέιλορ Σουίφτ

Ντόναλντ Τραμπ

Ντόναλντ Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το χθεσινό ντιμπέιτ με την Κάμαλα Χάρις ήταν «στημένο» από το τηλεοπτικό δίκτυο ABC υπέρ της Δημοκρατικής αντιπάλου του στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

«Ήταν μια στημένη συμφωνία, όπως είχα υποθέσει ότι θα είναι, όταν κοιτάς το γεγονός ότι διόρθωναν όλα (όσα έλεγα) και δεν διόρθωναν όσα εκείνη έλεγε», είπε ο Τραμπ για τους δημοσιογράφους του ABC που συντόνισαν την τηλεμαχία και ξαναρωτούσαν τον Αμερικανό πρώην πρόεδρο για ψευδείς ισχυρισμούς που έκανε.

Παράλληλα ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος επιτέθηκε στην Αμερικανίδα σταρ της ποπ μουσικής Τέιλορ Σουίφτ που ανακοίνωσε χθες δημόσια πως θα ψηφίσει την Χάρις.

Ο Τραμπ είπε χαρακτηριστικά ότι η Σουίφτ θα «πληρώσει το τίμημα» για την υποστήριξή της στην Δημοκρατική αντίπαλό του.

«Δεν ήμουν οπαδός της Τέιλορ Σουίφτ (…) Φαίνεται να υποστηρίζει πάντα έναν Δημοκρατικό και πιθανότατα θα πληρώσει το τίμημα για αυτό στην αγορά» μουσικών πωλήσεων.

Διαβάστε επίσης:

Κρεμλίνο προς Τραμπ και Χάρις, με αφορμή το dedate: Μην εμπλέκετε τον Πούτιν στην πολιτική σας μάχη

Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης: Αύξηση της αξίας τους κατά 69 εκατ ευρώ στο β’ τρίμηνο

O Carsten Rasmussen στο Μετρό Θεσσαλονίκης: Καταπληκτικό έργο, θα γίνει πόλος έλξης τουριστών