Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Αλβανία: Κωλυσιεργία με την ανακοίνωση της απόφασης για άδεια στον Μπελέρη

Φρέντι Μπελέρης

Φρέντι Μπελέρης

Επικοινωνιακή διαχείριση επιχειρούν οι αλβανικές αρχές ώστε να μη φανεί η απόφαση να δοθεί άδεια στον Φρέντι Μπελέρη για την ορκωμοσία του ως Ευρωβουλευτής ως αποτέλεσμα των πιέσεων που ασκήθηκαν στην αλβανική κυβέρνηση.

Ως αποτέλεσμα, η γενική διεύθυνση φυλακών της Αλβανίας, ανέβαλε την ανακοίνωσή της απόφαση για το απόγευμα του Σαββάτου, με πηγές της αλβανικής κυβέρνησης να ισχυρίζονται πως  θέλουν να διασφαλίσουν ότι ο Μπελέρης θα επιστρέψει στις αλβανικές φυλακές!

Ο Μπελέρης είχε αιτηθεί άδεια διάρκειας από τις 15 έως 20 Ιουλίου και σκοπός της είναι να μπορέσει να παραστεί στην ορκωμοσία των νέων ευρωβουλευτών την Τρίτη 16 Ιουλίου στο Στρασβούργο και να αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του.

Διαβάστε επίσης

Πυροσβεστική: Νέα πυρκαγια΄στη Δάφνη Βοιωτίας

Σύνδεσμος Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων: Τι συζήτησαν με τον Παύλο Μαρινάκη

AXIA για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Γιατί η επόμενη μέρα στον όμιλο φέρνει αυξημένη αξία στους μετόχους – Νέα υψηλότερη τιμή στόχος στα €27,40