ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ώρα που στον ΣΥΡΙΖΑ όλοι συζητούν για την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του κόμματος, ο ηθοποιός και άλλοτε δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος εμφανίστηκε διατεθειμένος να ξεκινήσει συλλογή υπογραφών, προκειμένου να μην ισχύσει η παραίτηση του.
Όπως τονίζει ο κ. Γκλέτσος «στόχος είναι ο κ. Τσίπρας να είναι εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος».
«Αναλαμβάνω πρωτοβουλία συγκέντρωσης υπογραφών για να πείσουμε τον πρόεδρο, Αλέξη Τσίπρα να είναι ξανά υποψήφιος πρόεδρος, αναλογιζόμενος το καλό και το μέλλον του τόπου», αναφέρει στην πρώτη του ανάρτηση.
Σε δεύτερη ανάρτηση σημειώνει τα εξής: «…όσοι μπορείτε αναλάβετε πρωτοβουλίες , να αλλάξει γνώμη και να είναι , ξανά υποψήφιος , με τον Αλέξη , αλλιώς μαύρο φίδι..»
Διαβάστε επίσης:
Γ. Γεραπετρίτης και Σ. Σούκρι επιβεβαίωσαν τις άριστες σχέσεις Ελλάδας – Αιγύπτου
Τσακαλώτος για Τσίπρα: Η αγωνιστικότητα και η εντιμότητά του, αφήνουν ανεξίτηλο το στίγμα τους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεσσαλονίκη: Το δις εξαμαρτείν για γιατρό Δημόσιου νοσοκομείου – Συνελήφθη για φακελάκι – Είχε καταδικαστεί για το ίδιο αδίκημα !
- Ρωσία: Βασικός διαπραγματευτής του Πούτιν για τις επενδύσεις αναμένεται να επισκεφθεί τις ΗΠΑ
- ΔΥΠΑ: Έρχονται 1.000 νέες επιδοτούμενες θέσεις για ανέργους 55 ετών και άνω – Στα 17,5 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός
- RM Sotheby’s: Δημοπρατείται η F2001 του Σουμάχερ
