Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Γκλέτσος για αποκλεισμό Κασσελάκη: «Η Κεντρική Επιτροπή έκανε αυτό που έπρεπε»

Απόστολος Γκλέτσος

Απόστολος Γκλέτσος

Υπέρ της απόφασης της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ να αποκλείσει τον Στέφανο Κασσελάκη από την κούρσα για την ηγεσία του κόμματος τάχθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος, μιλώντας στο Mega. 

Μάλιστα, ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος επανέλαβε πως ο ίδιος θα διαγράψει και από το κόμμα τον Στ. Κασσελάκη αν εκλεγεί.

«Χθες δεν υπήρχε κάτι διαφορετικό που θα μπορούσε να κάνει η Κεντρική Επιτροπή κρίνοντας από την εν γένει συμπεριφορά του Στέφανου Κασσελάκη τους 11 μήνες που ήταν πρόεδρος σε ένα άλλο κόμμα, γιατί δεν ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ. Η μη πολιτική του διαδρομή αυτούς τους 11 μήνες οδήγησε την Κεντρική Επιτροπή και τα όργανα να μην έχουν άλλη επιλογή. Έκαναν αυτό που έπρεπε, κατά τη γνώμη μου» είπε, υπερασπιζόμενος τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

«(Ο Κασσελάκης) δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αυτό που περιμέναμε. Αυτούς τους 11 μήνες άλλο περιμέναμε κι άλλο μας ήρθε. Από την αρχή τον πιστέψαμε, τον θέλαμε, περιμέναμε να δούμε ήλιο και είδαμε νύχτα. Μίλησε για μαύρα ταμεία στο κόμμα που τον έκανε πρόεδρο. Με χωρίζει χάος από τον Κασσελάκη. Αν βγει πρόεδρος θα φύγω. Αν βγω εγώ πρόεδρος, την επόμενη ώρα διαγράφω τον Κασσελάκη, γιατί είναι επικίνδυνος για το κόμμα και την Αριστερά» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης

Δένδιας: Οι νέες βασικές αρχές για τα εξοπλιστικά – Τι είπε για Τουρκία και ΗΠΑ

Κορκίδης: Το φθινοπωρινό Ευρωβαρόμετρο εμφανίζει αισιόδοξους Δείκτες Επιχειρηματικού Κλίματος για τις ΜμΕ

Γεωργιάδης: Κλασσική εμφάνιση κομμουνιστικού ολοκληρωτισμού ο αποκλεισμός Κασσελάκη, το έκαναν για τα λεφτά